Site logo
Beschrijving

Welkom bij Floortje Nachtegaal Kinderopvang: Aandacht, gezondheid en natuurlijke ontwikkeling

Ontdek de wereld samen met Floortje Nachtegaal

Bij Floortje Nachtegaal Kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal. We bieden een warme en groene omgeving waarin kinderen van 0 tot 4 jaar op ontdekkingstocht kunnen gaan. Aandacht, gezond eten, buiten spelen en open communicatie vormen de kern van onze pedagogische aanpak.

Aandacht en gezond eten

Onze kleinschalige opvanglocatie legt de nadruk op persoonlijke aandacht. We begrijpen dat elk kind uniek is, en daarom bieden we activiteiten die aansluiten bij hun belevingswereld. Onze ervaren pedagogisch professionals staan klaar om de kleintjes te begeleiden en te ondersteunen.

Gezond eten is bij Floortje Nachtegaal vanzelfsprekend. We zorgen voor gebalanceerde maaltijden die passen bij de leeftijd en behoeften van de kinderen. Op die manier dragen we bij aan een gezonde groei en ontwikkeling.

Buiten spelen in de natuur

Bij Floortje Nachtegaal geloven we in de kracht van de natuur. Onze kinderen spelen en ontdekken in een groene omgeving. Zelfs de allerkleinsten gaan mee naar buiten en genieten van de buitenbedjes. Natuurlijke speelmaterialen en ontdekkingstochten in de moestuin stimuleren de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen.

Verwondering en natuurlijke ontwikkeling

Verwondering en natuur gaan hand in hand bij Floortje Nachtegaal. In een wereld vol prikkels biedt de natuur rust, ontspanning en inspiratie. Onze pedagogisch professionals moedigen de kinderen aan om te spelen, te fantaseren en zich te verwonderen over alles om hen heen. Samen praten ze over hun ervaringen en belevenissen, waardoor de natuurlijke ontwikkeling van de kinderen wordt gestimuleerd.

Floortje Nachtegaal kinderdagverblijf in Tilburg

Onze kinderopvanglocatie bevindt zich op het terrein van het ETZ, locatie TweeSteden, in Tilburg. De bereikbaarheid is uitstekend, met nabijgelegen uitvalswegen, en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Belangrijk om te weten: we zijn geen medisch kinderdagverblijf.

Floortje Nachtegaal biedt drie horizontale groepen: twee baby- en dreumesgroepen van 0 tot 3 jaar en een peutergroep van 2 tot 4 jaar. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, met reguliere openingstijden van 7:15 uur tot 18:15 uur. Voor ouders die vroeger moeten beginnen, is er de mogelijkheid van vervroegde opvang van 6:45 uur tot 7:15 uur. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Kies voor Floortje Nachtegaal Kinderopvang, waar aandacht, gezondheid en natuurlijke ontwikkeling samenkomen voor een optimale start in het leven van je kind

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 01:47 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In