Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderopvang De Vrolijke Vis

Bij Kinderopvang De Vrolijke Vis staat een weloverwogen visie centraal, die de basis vormt voor ons pedagogisch beleidsplan. Wij geloven in de uniekheid van ieder kind en streven ernaar om maatwerk te bieden in individuele begeleiding.

Onze visie: Een gezonde start met nadruk op ontdekken en plezier

De visie van Kinderopvang De Vrolijke Vis is helder en duidelijk geformuleerd: "Het bieden van een gezonde start voor uw kind, waarbij de focus ligt op ontdekken, beleven en grenzen verleggen, maar vooral op plezier maken!" Deze visie vormt de leidraad voor al onze activiteiten en is verankerd in ons pedagogisch beleidsplan.

Hoofdpijlers van Kinderopvang De Vrolijke Vis

Beweging is gezond

Bij De Vrolijke Vis maken we het leuk voor kinderen. We bieden een plek waar ze zichzelf kunnen ontdekken, nieuwe avonturen beleven en hun eigen grenzen kunnen verleggen. Beweging is essentieel voor de ontwikkeling van zowel het lichaam als de hersenen. Ons doel is om kinderen op een speelse manier in beweging te brengen, met de nadruk op gezondheid en plezier.

Buitenspelen bevordert de ontwikkeling

Buitenspelen is cruciaal voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Bij Kinderopvang De Vrolijke Vis moedigen we buitenactiviteiten aan, zoals hutten bouwen, klimmen en ravotten. Dit bevordert niet alleen een gezond groeipatroon, maar heeft ook positieve effecten op het concentratievermogen en de leerprestaties op latere leeftijd.

Evenwichtig eetpatroon

Een gezond eetpatroon is van groot belang voor de algehele gezondheid van kinderen. Bij De Vrolijke Vis streven we naar een evenwichtig eetpatroon en gezonde eetgewoontes. We geloven in het belang van jong geleerd is oud gedaan en willen kinderen een goede basis meegeven voor een gezonde leefstijl.

Educatieve voorbereiding

Samenwerking met de organisatie 'Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) stelt ons in staat om kinderen educatief voor te bereiden op een soepele overgang naar het basisonderwijs. Bij Kinderopvang De Vrolijke Vis combineren we gezondheid en educatie in het DNA van onze organisatie.

Missie van Kinderopvang De Vrolijke Vis

Onze missie is duidelijk: "Een gezonde levensstijl opbouwen voor het kind." We streven ernaar om elk kind een goede en gezonde start te bieden, met een focus op de juiste ontwikkeling en opvoeding die de basis vormen voor een gezonde levensstijl op latere leeftijd.

Basis leggen voor een gezonde leefstijl

Gezonde voeding, voldoende beweging, veel buiten zijn en een stimulerende omgeving dragen bij aan de basis die wij leggen voor een gezonde leefstijl. Bij De Vrolijke Vis werken we met zowel horizontale als verticale groepen, zodat we kunnen aansluiten bij de behoeften van elk kind en zijn of haar ouders. Onze missie is om kinderen plezier te laten beleven terwijl we de basis leggen voor een gezonde leefstijl en ontwikkeling. Kinderopvang De Vrolijke Vis is de Gezondste kinderopvang van Tilburg in diverse facetten

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:09 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In