Site logo
Beschrijving

Welkom bij Tjil! KDV de Dirigent: Kleinschalig genieten

Een leuke en leerzame dag in een huiselijke omgeving

Bij Kinderdagverblijf de Dirigent staat kleinschalig genieten centraal. Onze knusse locatie biedt een warme en huiselijke omgeving waar ieder kind, van 0 tot 4 jaar, gegarandeerd een leuke en leerzame dag beleeft. Met één groep van maximaal 15 kinderen spelen de kleintjes samen en leren van elkaar. Of het nu is tijdens gezamenlijk spelen in de grote tuin of rustig een boekje lezen in de groep, er is ruimte voor diverse activiteiten. Naast geborgenheid zorgen we voor structuur en houvast met ons dagprogramma, inclusief vaste onderdelen. Tal van stimulerende activiteiten dragen bij aan de optimale ontwikkeling van elk kind.

Alles onder 1 dak: Samen op groeien

Kinderdagverblijf de Dirigent is gevestigd in MFA de Dirigent, waar ook basisschool de Regenboog en basisschool Aboe el-Chayr gehuisvest zijn. Onder één dak werken wij samen om een vertrouwde omgeving te bieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier kunnen zij veilig opgroeien, om vervolgens naadloos door te stromen naar de basisschool, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om jong en oud nog meer met elkaar te verbinden, organiseren we regelmatig gezamenlijke activiteiten met de basisscholen, zoals het nationale voorleesontbijt.

Flexibele opvangtijden en maatwerk bij kinderdagverblijf de Dirigent

Bij het kinderdagverblijf denken we graag met je mee. We begrijpen dat ouders verschillende behoeften hebben, en daarom bieden we flexibele opvangtijden aan. Bij ons hoef je geen hele dagen af te nemen; we streven naar maatwerk. Tjil! Kinderopvang is er voor elk kind en elk gezin, en daarom is onze aanpak niet standaard, maar uniek. Benieuwd naar de verschillende soorten opvang en onze tarieven? Neem dan een kijkje op onze website.

Bezoek ons en ontdek de sfeer

Wil je de sfeer van Kinderdagverblijf de Dirigent zelf ervaren? Plan dan gemakkelijk een rondleiding via ons formulier. We heten je van harte welkom in MFA de Dirigent, gelegen in de wijk Stokhasselt in Tilburg Noord. Kom langs en ontdek waar kleinschalig genieten en optimale ontwikkeling samenkomen!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:40 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In