Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderopvang Aan de Waterkant

Kinderopvang Aan de Waterkant is dé ideale plek voor nieuwsgierige waterratjes die graag de natuur ontdekken. Hier kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar de hele dag spelen met zand, water en natuurlijke materialen, en worden aangemoedigd om de buitenwereld te verkennen.

Samen spelen van 0 tot 13 jaar

Bij Kinderopvang Aan de Waterkant geloven we in het benutten van de unieke mogelijkheden van elk kind. Onze ontdekkingstuin biedt de perfecte omgeving om samen met de kinderen op onderzoek uit te gaan, zelfs als het regent. Buiten zijn en de connectie met de natuur staan centraal in onze aanpak.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Ons kinderdagverblijf verwelkomt kinderen van 0 tot 4 jaar. Op een liefdevolle en stimulerende manier bieden we een omgeving waarin de kleintjes kunnen groeien en ontdekken.

Peuteropvang (2-4 jaar)

Op onze prachtige locatie aan de Piushaven in de wijk Jeruzalem kunnen peuters van 2 tot 4 jaar terecht voor zowel halve als hele dagen opvang. Hier leren ze spelenderwijs en ontwikkelen ze zich samen met leeftijdsgenootjes.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Kinderen van basisscholen Pendula, Panta Rhei en Armhoefse Akker kunnen zich aanmelden voor onze Buitenschoolse Opvang (BSO) Aan de Waterkant. Een plek waar plezier en ontwikkeling hand in hand gaan.

Buiten slapen voor optimale ontwikkeling

Buiten slapen brengt talloze voordelen met zich mee voor kinderen. Het verhoogt de weerstand, biedt rust en laat kinderen genieten van de frisse buitenlucht. Bij Kinderopvang Aan de Waterkant maken we gebruik van buitenbedden voor baby's en dreumesen, waardoor ze optimaal kunnen profiteren van de natuurlijke omgeving.

Spelen met water en zand

Spelen met water en zand is niet alleen ontspannend, maar ook educatief. Kinderen leren over drijven en zinken, ontwikkelen hun motoriek en ontdekken de invloed van water op zand. Het stimuleert creativiteit en rollenspel, waarbij de verbeelding van het kind de vrije loop krijgt.

Bij Kinderopvang Aan de Waterkant zien we spelen als een waardevol proces waarin kinderen hun zintuigen gebruiken en essentiële levensvaardigheden ontwikkelen. Ontdek de wereld met ons, waar water en zand de bron zijn van eindeloos plezier en ontwikkeling

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 12:23 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In