Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderdagverblijf Willemijntje: Waar leren, spelen en ontdekken samenkomen

Ontdek de warmte en uitdaging van Kinderdagverblijf Willemijntje

Aan de rand van het schilderachtige Wilhelminapark ligt Kinderdagverblijf Willemijntje, een oase van zorg en plezier voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Verwacht in dit ruime, schoolachtige gebouw geen doorsnee kinderdagverblijf. Willemijntje biedt een warme, huiselijke sfeer en een uitdagende buitenruimte die je wellicht niet zou verwachten. Laat je verrassen door wat wij te bieden hebben!

Pedagogisch professionals die zorgen voor geborgenheid

Onze ervaren pedagogisch professionals doen er alles aan om baby's en peuters een thuisgevoel te geven. De interactie staat centraal, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Boeiende activiteiten en spelletjes moedigen de kinderen aan om te ontdekken, spelen en bewegen.

Groene kinderopvang in de stadsharten

Willemijntje biedt groene kinderopvang midden in de stad. Kinderen zaaien zelf in onze kweekbakken en verzorgen de plantjes. Rijpe groenten worden geplukt, geproefd en gezamenlijk gegeten. Onze eigen krielkippetjes worden liefdevol verzorgd, en de eieren gebruiken we voor gezamenlijke maaltijden.

Buitenplezier in weer en wind

Bij Willemijntje zijn we gek op frisse buitenlucht. Iedere dag gaan we naar buiten, ongeacht het weer. Springen in de plassen, een spelletje spelen; we laten ons niet tegenhouden!

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) met startblokken

Bij Willemijntje maken we leren leuk met ons VVE-programma 'Startblokken'. Spelenderwijs ontdekken en groeien staat centraal. We observeren de kinderen nauwlettend en helpen hen bij hun natuurlijke ontwikkeling. Leren gaat hand in hand met plezier en spel!

Onze Kernwaarden: Aandacht, buiten, ontdekken en verantwoorde voeding

Aandachtig observeren en luisteren

Een positieve en liefdevolle benadering staat voorop. We besteden veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van elk kind, waarbij we inspelen op hun interesses en kwaliteiten.

Buiten: Waar fantasie bloeit

Buiten is de ideale plek voor kinderen om hun fantasie te laten bloeien. We streven ernaar om zo vaak mogelijk naar buiten te gaan, liefst elke dag!

Ontdekken: Elke dag nieuwe magische momenten

Iedere dag brengt nieuwe ontdekkingen met zich mee. Kleine en grote magische momenten zorgen voor plezier. Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om te ontdekken en te onderzoeken.

Verantwoorde voeding voor gezonde groei

Gezonde voeding is van groot belang, en wij gaan hier zeer bewust mee om. Elk kind krijgt bij ons verantwoorde en gevarieerde voeding aangeboden. Bij Kinderdagverblijf Willemijntje groeien kinderen op in een omgeving waar liefdevolle zorg, educatie en buitenplezier samenkomen. Kom gerust langs om de unieke sfeer zelf te ervaren!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 02:23 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In