Site logo
Beschrijving

Ontdek Kinderopvang 't Eerste Stapje in een natuurrijke omgeving

Welkom bij Kinderopvang 't Eerste Stapje, waar we streven naar een warme en gezellige omgeving voor de ontwikkeling van jouw kind. Ons kleinschalige kinderdagverblijf, gevestigd op het terrein van Prisma op slechts drie minuten vanaf de N65, afslag Biezenmortel, biedt een unieke plek voor zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang.

Over 't Eerste Stapje

Bij 't Eerste Stapje zorgen we voor een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig en geborgen voelen. Ons kinderdagverblijf bestaat uit twee verticale groepen, waardoor we optimaal kunnen inspelen op de individuele behoeften en ontwikkeling van ieder kind. Daarnaast bieden we ook buitenschoolse opvang, zodat we een vertrouwde omgeving kunnen creëren voor kinderen van verschillende leeftijden.

Een natuurrijke locatie

Onze locatie is gelegen in een natuurrijke omgeving, omringd door groen en op korte afstand van de N65. Het terrein van Prisma, waarop ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zich bevinden, biedt tal van mogelijkheden. Kinderen kunnen genieten van een bezoek aan de kinderboerderij, ontspannen in het wandelpark, ervaring opdoen bij de manege en spelen in de diverse speeltuintjes.

Ruimte om te ontdekken

Aan het kinderdagverblijf grenst een ruime natuurlijke tuin, met uitzicht op een wei met schattige schaapjes en bloeiende fruitbomen. Deze buitenruimte geeft kinderen de gelegenheid om de natuur te ontdekken, te spelen en hun creativiteit te ontplooien. Bij 't Eerste Stapje geloven we in de waarde van buiten spelen en stimuleren we de nieuwsgierigheid van kinderen door ze in contact te brengen met de natuur.

Contact en inschrijving

Wil je meer weten over Kinderopvang 't Eerste Stapje of je kind inschrijven? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je rond te leiden op onze prachtige locatie. Bij 't Eerste Stapje leggen we de basis voor een liefdevolle en stimulerende omgeving, waar elk kind zijn eerste stapjes zet op weg naar een mooie toekomst

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 04:03 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In