Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderopvang Zonnehof: Een unieke plek voor de allerkleinsten in Tilburg

Kinderopvang Zonnehof, gevestigd in een prachtig gebouw in Tilburg, biedt een bijzondere omgeving voor de allerkleinsten. Het kinderdagverblijf is onderdeel van het moderne woonzorgcentrum Zonnehof, waar bewoners met diverse zorgbehoeften, waaronder dementie en lichamelijke aandoeningen, een thuis vinden. Deze inclusieve omgeving creëert een hechte band met de wijk, waar jong en oud elkaar ontmoeten.

Een stevige Noorse basis voor kinderontwikkeling

Bij Kinderopvang Zonnehof baseren we onze aanpak op stevige Noorse waarden. Hier draait alles om bewust genieten van de frisse buitenlucht, eerlijkheid, nuchterheid en het streven naar de hoogste kwaliteit. Educatie van kinderen staat bij ons centraal, en we moedigen kinderen aan om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Deze aanpak bereidt hen optimaal voor op de toekomst, met veel ruimte voor zelfontplooiing.

Beleef Kinderopvang Zonnehof: Een ontmoetingsplek voor jong en oud

Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden liefdevol opgevangen in ons kinderdagverblijf, waar ze in contact komen met senioren die in Zonnehof wonen. Deze intergenerationele interactie zorgt voor een unieke dynamiek. Samen ondernemen we diverse activiteiten, zoals carnaval vieren, knutselen, liedjes zingen en gezellig samen lunchen. Zowel binnen als buiten zijn we dagelijks actief bezig, waarbij we de kinderen stimuleren tot rennen, springen, klimmen, glijden en dansen.

In onze buitenruimte genieten we van de frisse lucht, en zelfs bij miezerig weer trekken we de laarzen aan voor avonturen in de eigen tuin. Creatieve expressie krijgt ruimte in ons atelier, waar kinderen met diverse (natuurlijke) materialen kunnen knutselen. De snoezelruimte biedt de allerkleinsten een oase van rust, waar ze kunnen ontspannen en spelen met licht en kleuren.

Kom een keer kijken: Ontdek de sfeer van Kinderopvang Zonnehof

Het kiezen van een dagverblijf is een gevoelskwestie. Ervaar zelf de warme en stimulerende omgeving van Kinderopvang Zonnehof in Tilburg door een vrijblijvende rondleiding aan te vragen. We heten u van harte welkom om de unieke sfeer van onze kinderopvang te komen ervaren.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:44 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In