Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj

Renovatie van ons pand aan het Smidspad

Na 40 jaar trouwe dienst is het eindelijk zover: Kinderdagverblijf KrisjKrasjKresj ondergaat een grootschalige en grondige renovatie van het pand aan het Smidspad 76. Deze renovatie is meer dan alleen een frisse lik verf; het betekent een vernieuwing die aansluit bij de moderne en duurzame eisen van deze tijd. We streven ernaar om in september 2024 terug te keren naar een locatie die niet alleen voldoet aan alle wettelijke normen, maar ook aan de comfort- en veiligheidseisen die we stellen voor de opvang van jouw kind.

Tijdelijke huisvesting in afwachting van de renovatie

Gedurende de renovatieperiode zijn de groepen van KrisjKrasjKresj tijdelijk elders ondergebracht. Maar maak je geen zorgen! We hebben gezorgd voor een warme en veilige plek voor jouw kinderen tijdens deze transitie. Je kunt ons nu vinden in de Pastoriestraat 1, waar we ons hebben gevestigd in het prachtige gebouw Tierentijn. Hier bieden we dezelfde liefdevolle en professionele kinderopvang die je van ons gewend bent.

Ontdek onze vernieuwde locatie in de Spoorzone

Daarnaast hebben we nog een extra verrassing voor jou en jouw kinderen! Naast onze tijdelijke verblijfplaats in de Pastoriestraat, zijn we ook te vinden in de vernieuwde locatie Spoorzone aan de Burgemeester Brokxlaan. Deze locatie is volledig aangepast aan de moderne normen en biedt een stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van jouw kind. We nodigen je van harte uit om onze nieuwe omgeving te komen ontdekken en te ervaren.

Bereikbaarheid en contact

Gedurende de renovatieperiode zijn we natuurlijk gewoon bereikbaar voor al jouw vragen en opmerkingen. Je kunt contact met ons opnemen via de gebruikelijke kanalen en we staan klaar om je te helpen. We kijken uit naar de oplevering van onze vernieuwde locatie aan het Smidspad en hopen je daar vanaf september 2024 weer te verwelkomen.

KrisjKrasjKresj blijft jouw vertrouwde partner in kinderopvang, en we kijken ernaar uit om samen met jou en jouw kinderen een nieuwe en spannende fase in te gaan!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 08:41 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In