Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderdagverblijf Klein & Wijs

Bij Kinderdagverblijf Klein & Wijs staat de filosofie centraal dat door klein te blijven, kinderen bij ons jonger wijs worden. Ontdek hoe onze kleinschalige aanpak, betrokkenheid, kleinschaligheid en educatie een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van uw kind.

Betrokkenheid bij ontwikkeling

Bij Klein & Wijs hechten we grote waarde aan betrokkenheid, zowel bij het kind als bij de ouders. Onze pedagogisch medewerksters zijn intensief bezig met de ontwikkeling van elk kind. Door regelmatig te overleggen en in gesprek te gaan met ouders, ontstaat er een diepgaand begrip van het kind en zijn behoeften.

Kleinschaligheid voor persoonlijke aandacht

Met maximaal negen kinderen per groep behoudt Kinderdagverblijf Klein & Wijs bewust kleinschaligheid. Onze drie stamgroepen - baby-, dreumes- en peutergroep - zorgen voor een vertrouwde omgeving. Door vaste pedagogisch medewerkers ontstaat er een hechte band tussen kinderen, medewerkers en ouders, wat een positieve impact heeft op het leer- en groeiproces.

Educatieve benadering voor unieke ontwikkeling

Bij Klein & Wijs erkennen we de uniciteit van elk kind. Onze educatieve aanpak stimuleert en begeleidt kinderen in het ontdekken van hun interesses en talenten. Door een veilige omgeving te creëren, moedigen we kinderen aan om vragen te stellen, zichzelf uit te drukken en oplossingen te vinden. Hierbij groeien niet alleen communicatieve vaardigheden, maar ook het zelfoplossend vermogen.

Spelenderwijs leren en zelfontdekking

Bij Kinderdagverblijf Klein & Wijs staat spelenderwijs leren centraal. Onze binnen- en buitenruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om zelfontdekking te stimuleren, passend bij de leeftijd van de kinderen. Door thema's en gerelateerde activiteiten leren kinderen op een speelse manier. Ze krijgen keuzemogelijkheden tijdens activiteiten, waardoor zelfstandigheid wordt vergroot.

Observeren en uitdagen in de zone van naaste ontwikkeling

Onze pedagogisch medewerkers observeren nauwlettend de competenties van elk kind. Door activiteiten aan te bieden in de 'zone van de naaste ontwikkeling' dagen we kinderen uit tot nieuwe en spannende ervaringen. Hierdoor verleggen ze hun grenzen en bereiden ze zich voor op nieuwe vaardigheden die binnenkort zelfstandig worden beheerst.

Ontdek de wereld van Kinderdagverblijf Klein & Wijs, waar kleinschaligheid, betrokkenheid en educatie samenkomen voor de optimale ontwikkeling van uw kind

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 10:41 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In