Site logo
Beschrijving

Ontdek kinderdagverblijf Koningswereld: Een uniek Kinderdagverblijf in Berkel-Enschot

Welkom bij kinderdagverblijf Koningswereld, gevestigd in een prachtig oud klooster aan de Trappistinnentuin in Berkel-Enschot. Bij ons beleven kinderen een unieke en avontuurlijke tijd in een bijzondere omgeving. Lees verder om meer te ontdekken over onze visie, missie, en waarom Partou de ideale partner is voor kindontwikkeling.

Spelen in de kloostertuin: Een natuurlijk paradijs voor kinderen

Midden in de kloostertuin spelen de kinderen te midden van de natuur. Of het nu de vrolijke zang van merels is of het verzamelen van herfstschatten, Koningswereld biedt een speelse en educatieve omgeving. Zelfs bij regenachtig weer kunnen de kinderen op ontdekkingstocht in het klooster gaan, bijvoorbeeld naar de bibliotheek of de muziekschool.

Over Partou: Ruim zevenhonderd locaties voor kinderopvang

Partou, de organisatie achter Koningswereld, voorziet in dagopvang en buitenschoolse opvang op meer dan zevenhonderd locaties. In 2022 maakten meer dan 70.000 kinderen gebruik van onze diensten. Wil je meer weten over onze impact? Lees ons Maatschappelijk Verslag voor gedetailleerde informatie.

Onze visie: Een veerkrachtige samenleving voor een betere wereld

Bij Partou streven we naar een veerkrachtige samenleving voor een betere wereld. De juiste basis leggen is essentieel voor het vormen van een generatie die in staat is een toekomstbestendige samenleving te creëren.

Onze visie: Kinderen vormen de wereld van morgen

Koningswereld fungeert als een mini-maatschappij waar kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. In een veilige en vertrouwde omgeving ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden voor hun rol in de wereld van morgen. Onze visie omvat kansengelijkheid, sociale cohesie, en duurzaamheid als vanzelfsprekende waarden.

Onze missie: Kinderen spelenderwijs voorbereiden op de toekomst

In de cruciale kinderjaren (0-12 jaar) bieden wij de best mogelijke start. We stimuleren kinderen om zich te ontwikkelen, talenten te ontdekken, en zorg te dragen voor zichzelf, elkaar, en de wereld. Ieder kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier, waarbij respect, empathie, en inclusiviteit centraal staan.

Onze ambitie: De best gewaardeerde partner in kinderontwikkeling

Partou streeft ernaar de best gewaardeerde partner in kindontwikkeling te zijn. Onze dagelijkse inzet is gericht op het waardevoller maken van kinderopvang, in samenwerking met kinderen, ouders, medewerkers, en andere stakeholders.

Persoonlijke aandacht bij Koningswereld

Ondanks onze landelijke aanwezigheid kiezen we bewust voor klein en vertrouwd contact. Onze medewerkers begrijpen jouw wensen en thuissituatie, waardoor de aandacht volledig naar het welzijn van je kind gaat. Bij Koningswereld staat persoonlijke aandacht voorop, en onze pedagogisch medewerkers kunnen zich volledig wijden aan de zorg voor de kinderen, zonder afgeleid te worden door administratieve taken.

Kies Koningswereld voor een betoverende en educatieve kindertijd, waar jouw kind zich optimaal kan ontwikkelen in een inspirerende omgeving

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 17:06 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In