Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderdagverblijf De Kleine Boom: Het leukste plekje in het centrum van Tilburg

Kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf voor 0 tot 4-jarigen

Bij Kinderdagverblijf De Kleine Boom staan we garant voor een kleinschalige en professionele omgeving waarin we zorgdragen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ons doel is om een huiselijke sfeer te creëren waar betrokkenheid van onze begeleiders centraal staat, waardoor de ontwikkeling van de kinderen optimaal wordt gestimuleerd.

Pedagogische begeleiding: Ontdekken en ontwikkelen

Wij geloven dat kinderen het beste leren wanneer ze worden aangemoedigd om te onderzoeken en te ontdekken. Onze pedagogische medewerkers fungeren als gidsen, begeleiden kinderen in hun ontdekkingsreis, en zorgen ervoor dat ze voldoende worden uitgedaagd. Het zelf ondernemen en ervaren staat centraal in het leerproces van elk kind.

Vaste dagindeling voor duidelijkheid en structuur

Om kinderen de benodigde duidelijkheid en structuur te bieden, werken we met een vaste dagindeling. Hierbij hechten we veel waarde aan een nauwkeurige afstemming met thuis, waarbij we proberen de slaap- en eetritmes van het kind zoveel mogelijk aan te houden.

Betrokkenheid met ouders: Onze topprioriteit

Bij Kinderdagverblijf De Kleine Boom staat betrokkenheid hoog in het vaandel. Regelmatig overleg en contact met ouders zijn voor ons topprioriteit. Op deze manier creëren we een veilige omgeving die een verlengde is van thuis, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Huiselijke sfeer: Vertrouwd en geborgen

Wij hanteren bewust kleine stamgroepen met een compact team van vaste pedagogisch medewerkers. Deze aanpak zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen.

Professionele begeleiding: Deskundig en betrokken

Onze pedagogisch medewerkers zijn niet alleen kundig en vaardig in het begeleiden van kinderen, maar investeren ook actief in hun eigen professionele ontwikkeling. Bij Kinderdagverblijf De Kleine Boom ben je verzekerd van professionele begeleiding waarin de ontwikkeling van zowel de kinderen als de begeleiders centraal staat.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 15:41 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In