Site logo
Beschrijving

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk: Kleinschalige dagopvang met liefdevolle aandacht

Welkom bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk

Bent u op zoek naar een kleinschalig kinderdagverblijf waar uw kind de liefdevolle aandacht krijgt die het verdient? Dan heten wij u van harte welkom bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk, gevestigd in de Reeshof in Tilburg. Als eerste kleinschalige dagopvang in de regio staan wij garant voor een professionele en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Professie en kleinschaligheid hand in hand

Bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk werken we met kleine groepen van maximaal 6 kinderen, afgestemd op hun leeftijd. Dit unieke concept is ontstaan vanuit de persoonlijke behoefte als moeder van drie kinderen. Wij begrijpen als geen ander dat u wilt dat uw kind de aandacht krijgt die het verdient. Ons doel is dan ook om een 'echt thuis' te bieden waar uw kind zichzelf mag zijn.

Gediplomeerde medewerkers met kinder-EHBO

Ons team bestaat uit gediplomeerde en liefdevolle pedagogisch medewerkers die ervoor zorgen dat uw kind centraal staat. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn al onze medewerkers in het bezit van een kinder-EHBO diploma. We hanteren een door de GGD goedgekeurd pedagogisch beleidsplan en een Veiligheid en Gezondheid beleidsplan om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Stimulering van motoriek en gezonde levensstijl

Bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk gaan we verder dan alleen opvang. We bieden dans- en beweegmomenten aan om de grove en fijne motoriek van uw kind te stimuleren. Plezier in bewegen en gezond eten vormen essentiële pijlers in onze aanpak, waarbij we graag bijdragen aan een verantwoorde en gezonde opvoeding.

Meespelen met belangrijke gebeurtenissen

Het hele jaar door spelen we in op de leuke en belangrijke gebeurtenissen in het leven van uw kind, zoals seizoenen, feestdagen en verjaardagen van familieleden. Bij Kinderdagverblijf De Hukkie Puk creëren we een omgeving waarin uw kind alle ruimte krijgt om zichzelf te ontdekken en te ontplooien.

Oudergericht met gratis knipkaarten

Bij De Hukkie Puk begrijpen we dat ouders specifieke wensen hebben voor de opvang van hun kind. Daarom bieden wij knipkaarten aan voor extra opvang zonder extra kosten. Ouders met kinderen in de dagopvang ontvangen jaarlijks gratis knipkaarten, waarbij het aantal afhankelijk is van het aantal dagdelen dat wordt afgenomen. Voor meer informatie over deze gratis knipkaarten staan wij u graag te woord. Neem snel contact op, zodat wij deze service uitgebreid kunnen toelichten.

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk, waar liefdevolle aandacht en professionele zorg samenkomen in een vertrouwde omgeving. Uw kind verdient het beste

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 05:20 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In