Site logo
Beschrijving

Welkom bij Tjil! KDV de Heikant: Veilig en vertrouwd opgegroeien

Een Lach van oor tot oor

Bij Kinderdagverblijf de Heikant in Tilburg Noord is het een feest voor kinderen om op te groeien. Met een babygroep, peutergroep (hele dag), peutergroep (halve dag), en een verticale groep (0 – 4 jaar) bieden we diverse opvangmogelijkheden. Bovendien hebben we een buitenschoolse opvang (BSO). Onze locatie staat bekend om het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving, waar kinderen dagelijks met een lach van oor tot oor rondlopen. Het welzijn van de kinderen staat voorop, en we streven naar een geborgen gevoel door middel van een gestructureerd dagprogramma.

De Funfactor: Lachen is belangrijk

Bij Kinderdagverblijf de Heikant staat "de funfactor" hoog in het vaandel. We geloven dat plezier essentieel is voor een positieve ontwikkeling van kinderen. Wanneer de kinderen zich goed voelen, stralen ze dat uit naar hun ouders. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin kinderen niet alleen leren en ontwikkelen, maar ook volop kunnen genieten van hun tijd bij ons.

Op bezoek bij de opa's en oma's

Een uniek aspect van onze kinderopvang is de samenwerking met Woonzorgcentrum de Heikant. We organiseren wekelijks een peuterproject, waarbij de kinderen een bezoek brengen aan de ouderen, liefkozend de opa's en oma's genoemd. Samen voeren we activiteiten uit en vieren we gezamenlijke festiviteiten. Deze initiatieven streven ernaar om de generatiekloof te overbruggen en een sterke band tussen jong en oud te creëren.

Maatwerk voor ouders

Bij Kinderdagverblijf de Heikant begrijpen we dat elke ouder unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele opvangtijden aan, zodat ouders kunnen kiezen wat het beste bij hen past. Geen verplichting om hele dagen af te nemen; bij Tjil! Kinderopvang draait alles om maatwerk. Elk kind verdient een individuele benadering, en we denken graag met ouders mee om hen te ontzorgen.

Ontdek onze locatie

Benieuwd naar onze verschillende soorten opvang en tarieven? Neem een kijkje op onze website. Wil je onze locatie met eigen ogen bewonderen? Plan dan eenvoudig een rondleiding via ons formulier. Kinderdagverblijf de Heikant bevindt zich in woonzorgcentrum 'de Nieuwe Heikant' in Tilburg Noord, grenzend aan het Wagnerplein. We heten je van harte welkom om samen met ons een veilige en vrolijke omgeving voor jouw kind te creëren!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 17:06 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In