Site logo
Beschrijving

Ontdek Kindercentrum Grote Beemd in de Reeshof in Tilburg

Welkom bij Kindercentrum Grote Beemd, gelegen in de bruisende wijk Dalem-Zuid in de Reeshof in Tilburg. Onze kindvriendelijke locatie biedt een warm welkom aan kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Met een nauwe samenwerking met de basisscholen Bloemaert en Jan Ligthart Driecant, streven we ernaar een stimulerende omgeving te creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Gezelligheid en uitdaging voor alle leeftijdsgroepen

Bij Kindercentrum Grote Beemd staat gezelligheid centraal. We streven naar een huiselijke sfeer waarin elk kind zich geborgen voelt. Tegelijkertijd bieden we voldoende uitdaging voor alle leeftijdsgroepen. Onze groepsruimten, speelhal en atelier zijn ontworpen om de fantasie en creativiteit van kinderen te prikkelen.

Avontuurlijke buitenspelen in onze prachtige tuin

Onze prachtige tuin nodigt kinderen uit om op ontdekkingsreis te gaan. Elke dag buiten spelen is bij ons een absolute must! Of het nu gaat om stampen in de plassen tijdens een regenachtige dag of genieten van zand- en waterspelletjes bij mooi weer, bij Kindercentrum Grote Beemd beleven kinderen de natuur op een speelse manier.

Boordevol creativiteit op de BSO

Op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kindercentrum Grote Beemd krijgen kinderen de ruimte om hun creativiteit te uiten. Verschillende ruimtes en hoekjes bieden mogelijkheden voor knutselen, bouwen, verkleden, lezen, spelletjes doen, koekjes bakken en nog veel meer. Onze gevarieerde activiteiten zorgen ervoor dat er voor ieder kind iets interessants te beleven is.

Leuke activiteiten en meer

Bij Kindercentrum Grote Beemd organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor alle kinderen. Of het nu gaat om knutselmiddagen, spelletjesdagen of gezamenlijke kookmomenten, er is altijd wel iets te beleven. We streven ernaar om een veelzijdige omgeving te bieden waarin kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Kom gerust eens langs bij Kindercentrum Grote Beemd en ontdek de warme, stimulerende omgeving die wij bieden. Samen zorgen we voor een onvergetelijke tijd vol plezier en ontwikkeling voor uw kind!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:52 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In