Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kindcentrum Tierentijn

Ontdek Kindcentrum Tierentijn

Kindcentrum Tierentijn, gelegen aan de Pastoriestraat in de Tilburgse wijk Goirke/Oud Noord, biedt een veelzijdig aanbod aan kinderopvang. Met 3 kinderdagopvang groepen voor kinderen van 0-4 jaar en diverse Buitenschoolse Opvang (bso) groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar, vormt Tierentijn samen met de dependance basisschool De Stappen een integraal kindcentrum. Hier vinden educatie, ontwikkeling, opvoeding en opvang naadloos plaats.

Tierentijn: Een Textielthema

De gehele locatie is doordrenkt met het thema 'Textiel'. Tierentijn staat symbolisch voor het verweven van verschillende stoffen, wat parallel loopt aan de nauwe verbintenis tussen kinderopvang en onderwijs. Het is een plek waar kinderen van baby tot puber samenkomen, en waar we een duurzame verbintenis creëren.

Kinderdagverblijf Tierentijn: Anders kijken

Het Kinderdagverblijf Tierentijn heeft 3 verticaal ingedeelde kinderopvanggroepen. Hier kijken we bewust naar kinderen, luisteren we naar wat hen bezighoudt en sluiten we aan bij hun interesses. Spelenderwijs leren kinderen bij ons essentiële vaardigheden, waarbij we de eigenheid van elk kind respecteren. Onze locatie, grenzend aan een groot park en nabij kinderboerderij Kerkibo, stimuleert een nauwe band met de natuur.

BSO Tierentijn: Thuiskomen na school

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar biedt de Buitenschoolse Opvang van Tierentijn een thuiskomst na schooltijd. Hier is ruimte voor ontspanning, beweging en ontdekking. Met inspirerende ruimtes kunnen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Onze BSO, gelegen naast basisschool De Stappen, is zowel tijdens schoolweken als in vakanties geopend tot 19:00 uur. We bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten, waar kinderen vrij kunnen spelen of deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Niets is onmogelijk, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën van de kinderen, want het is tenslotte hun vrije tijd.

Ontdek de veelzijdige wereld van Kindcentrum Tierentijn, waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en zich thuis voelen.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:01 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In