Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Kinderstad Kindcentrum Rendierhof: Dé Veilige Thuisbasis voor Kinderen

Ontdek Kinderopvang Rendierhof in het Hart van de Reit

Welkom bij Kinderstad Kindcentrum Rendierhof, waar kinderopvang en basisschool Jan Ligthart samenkomen om een warme, vertrouwde omgeving te bieden. Gelegen in het westen van Tilburg, midden in de Reit, vormen wij het kloppende hart van de wijk. Ondanks de indrukwekkende uitstraling van ons gebouw, streven wij ernaar om een thuis weg van huis te creëren. Hier vinden kinderen niet alleen educatie, maar ook gezelligheid en geborgenheid op onze groepen.

Groeien in vertrouwen: Van baby tot leerling

Bij Kinderstad Kindcentrum Rendierhof beleven kinderen een naadloze overgang van baby naar peuter, kleuter en uiteindelijk leerling. Onze visie rust op het bieden van een vertrouwde omgeving waar kinderen zich gezien en veilig voelen. Onze groepen stralen knusheid uit, waardoor kinderen opgroeien in een omgeving die aanvoelt als een tweede thuis.

Open verbinding tussen kinderopvang en school

Bij ons vervaagt de grens tussen kinderopvang en school. Een open en transparante verbinding zorgt ervoor dat de overgang voor kinderen natuurlijk aanvoelt. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken nauw samen, waardoor er een gestroomlijnde ervaring ontstaat voor de kinderen. Bovendien worden dezelfde thema’s zowel in de kinderopvang als op school behandeld, waardoor een harmonieuze leeromgeving ontstaat.

Samenwerken: De sleutel tot kinderontwikkeling

Bij Kinderstad Kindcentrum Rendierhof staat samenwerking centraal. Onze medewerkers en leerkrachten bundelen hun krachten om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Samen lezen, samen de typecursus volgen en samen spelen zijn slechts enkele voorbeelden van hoe wij kinderen leren dat samenleven van groot belang is. Want naast kennisoverdracht geloven wij dat sociale vaardigheden en samenwerking de pijlers zijn voor een evenwichtige ontwikkeling van ieder kind.

Bezoek Kinderstad Kindcentrum Rendierhof en ontdek de unieke omgeving waar leren en spelen samenkomen in een warme, veilige thuisbasis voor kinderen. Hier groeit elk kind op in vertrouwen, ondersteund door de nauwe samenwerking tussen kinderopvang en school

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:50 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In