Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderdagverblijf De Speelwereld

Ontdek de magie van kinderdagverblijf De Speelwereld, waar avonturen tot leven komen in een licht en modern pand. Gelegen in de St. Caecilia school aan de Schoolmeesterstraat in Berkel-Enschot, bieden wij een stimulerende omgeving voor peuters en buitenschoolse opvang (bso). Laat je kindje leren en spelen in onze uitdagende tuin, waar elke dag nieuwe avonturen beginnen. Lees verder om te ontdekken waarom De Speelwereld de ideale plek is voor de ontwikkeling van jouw kind.

Avontuurlijke activiteiten en leeftijdsgebonden spelletjes

Bij Kinderdagverblijf De Speelwereld geloven we in het bieden van leeftijdsgebonden activiteiten, afgestemd op de behoeftes en ontwikkelingsfases van elk kind. Van voorleesontbijten tot dansen en zingen, we zorgen ervoor dat elke dag gevuld is met leerzame en leuke ervaringen. Samen spelen we spelletjes die niet alleen plezierig zijn, maar ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw kind.

Waarom partou de juiste keuze is

Als onderdeel van Partou, een organisatie met ruim zevenhonderd locaties, biedt De Speelwereld niet alleen peuteropvang en bso, maar ook extra aandacht voor VVE en ouderbetrokkenheid. Onze uitdagende tuin nodigt kinderen uit tot buitenspelen, terwijl uitstapjes naar de landwinkel, speeltuin of duinen het leerproces van jouw kind verrijken.

Onze betrokkenheid met jou en je kind

Bij Partou houden we jou als ouder op de hoogte van de avonturen van je kind via onze handige app. Hierdoor blijf je betrokken bij de dagelijkse belevenissen van je kleintje. Wij streven ernaar dat kinderen elke dag iets nieuws leren en moedigen creativiteit en muzikaliteit aan door samen met hen muziek te maken.

Partou's missie, visie, en ambitie

Partou's missie is duidelijk: ieder kind spelenderwijs voorbereiden op de toekomst. Onze visie ziet kinderopvang als een mini-maatschappij waarin kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen voor hun rol in de wereld van morgen. Onze ambitie is om de best gewaardeerde partner in kindontwikkeling te zijn, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Persoonlijke aandacht voor jouw kind

Ondanks onze aanwezigheid door heel Nederland, kiezen wij bewust voor klein en vertrouwd contact. Onze medewerkers kennen jouw wensen en thuissituatie, waardoor we actief kunnen inspelen op de behoeftes van jouw kind. Bij Partou gaat alle aandacht naar je kind, omdat wij geloven dat dit de beste basis is voor een optimale ontwikkeling.

Kies voor Kinderdagverblijf De Speelwereld en ontdek samen met ons de magische wereld van spelenderwijs leren en groeien

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  Closed

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:26 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In