Site logo
Beschrijving

Bij kermisattractie Hollandse Gebakkraam van Stroucken op de kermis haal je de smakelijkste oliebollen en ander gebak.

Over de gebakkraam

De Gebakkraam is een populaire kermisattractie die bekend staat om zijn heerlijke gebakjes en zoete lekkernijen. Het is een kraampje waar je een grote verscheidenheid aan gebak en snacks kunt vinden, perfect om je smaakpapillen te verwennen tijdens een dagje uit op de kermis.

In de Gebakkraam kun je een breed scala aan zoetigheden ontdekken. Denk aan versgebakken oliebollen, krentenbollen, appelbeignets, suikerspinnen, wafels en churros en andere heerlijke traktaties. Het kraampje is meestal kleurrijk versierd en trekt de aandacht van bezoekers met de verleidelijke geur van versgebakken deeg en zoete toppings.

De Gebakkraam is een geliefde attractie voor mensen van alle leeftijden. Kinderen genieten van de zoete lekkernijen zoals suikerspinnen en donuts, terwijl volwassenen kunnen genieten van de nostalgische smaak van traditionele gebakjes zoals oliebollen. Het is een plek waar je kunt genieten van een traktatie en even kunt ontspannen tussen alle spannende attracties en spelletjes op de kermis.

De Gebakkraam is vaak een ontmoetingsplaats voor vrienden en families. Je kunt er gezellig samen zitten aan een tafeltje, je gebakjes delen en herinneringen maken. Het is ook een plek waar je kunt genieten van een warm drankje, zoals een kopje koffie, thee of warme chocolademelk, om je gebakjes mee weg te spoelen.

Kortom, de Gebakkraam is een smakelijke en onweerstaanbare kermisattractie waar je kunt genieten van een breed scala aan zoete lekkernijen. Het is de perfecte plek om jezelf te trakteren op een smakelijk gebakje tijdens je dagje uit op de kermis.

Attractie details
 • Kan je vinden op:
  Piusplein
 • Kermisexloitant
  H.P. Stroucken
 • Type
  Gebak / Oliebollen
 • Attractie level
  Laag
 • Stond op de Tilburgse Kermis in:
  2023, 2019
 • No comments yet.
 • Add a review