Site logo
Aftellen
  • 374

    Days
  • 01

    Hours
  • 50

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Ontdek Het Kaajbaandefist: Carnaval in de buitenlucht op de Korte Heuvel in Tilburg

Het Kaajbaandefist, gehouden op de bruisende Korte Heuvel in Tilburg, biedt een unieke carnavalservaring zoals het bedoeld is! Al sinds het einde van de jaren negentig wordt dit feest georganiseerd, speciaal voor alle Kruiken en Kruikinnen die van carnaval houden. Het is dé plek om op carnavalsmaandag samen te komen en te genieten van een gezellig feest in de frisse buitenlucht.

Een traditioneel feest voor alle Kruiken

Het Kaajbaandefist is een viering van de carnavalstradities diep geworteld zijn in Kruikenstad. Het is een feest dat de gemeenschap samenbrengt en waar iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan de festiviteiten. Of je nu een doorgewinterde carnavalsvierder bent of voor het eerst meedoet, dit feest op de Korte Heuvel verwelkomt iedereen met open armen.

Geniet van de klanken van Kruikenstad

Een van de hoogtepunten van Het Kaajbaandefist is de muzikale omlijsting door de vele kapellen die Kruikenstad rijk is. Laat je betoveren door de vrolijke deuntjes en opzwepende ritmes die de straten vullen. De muziek brengt de feestvreugde naar een hoger niveau en zorgt voor een onvergetelijke carnavalservaring.

Carnaval in de buitenlucht

Wat dit feest zo uniek maakt, is de locatie op de Korte Heuvel, midden in het hart van Tilburg. Hier ervaar je carnaval in de buitenlucht, omringd door de energie van mede-feestvierders. De levendige sfeer, kleurrijke kostuums en de geur van lekkernijen dragen bij aan de ultieme carnavalsbeleving.

Kom samen en vier carnaval!

Dus, op carnavalsmaandag, nodigen we je uit om samen te komen en carnaval te vieren op Het Kaajbaandefist. Trek je beste carnavalsoutfit aan, breng je vrienden en familie mee, en laat je onderdompelen in de feestelijke ambiance op de Korte Heuvel. Het wordt een dag vol plezier, muziek en gezelligheid – precies zoals carnaval bedoeld is!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over carnaval in Kruikenstad ? Dan kan je hier de website van de carnavalsstichting vinden. Kruikenstad volg je ook via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

You May Also Be Interested In