Site logo
Aftellen
  • 309

    Days
  • 09

    Hours
  • 39

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Tilburg sluit het jaar af met spectaculaire jaarwisselingsshow in De Piushaven

Het einde van het jaar nadert, en Tilburg maakt zich op voor een onvergetelijke afsluiting in De Piushaven. De gemeente Tilburg nodigt met trots alle inwoners uit Tilburg uit om deel te nemen aan deze bijzondere jaarwisselingsshow. Bereid je voor op een spektakel van 10 minuten dat licht, lasers en professioneel vuurwerk combineert om zo een adembenemende ervaring te creëren.

Een betoverende combinatie van licht en geluid

De jaarwisselingsshow belooft een visueel en auditief feest te worden. Met een perfect afgestemde combinatie van lichten en lasers zal de lucht boven de Piushaven oplichten, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat dat jong en oud zal verbazen. Het geluid van knisperend vuurwerk zal de feeststemming versterken en zorgen voor een onvergetelijke einde van het jaar.

Een uitnodiging aan alle inwoners

De gemeente Tilburg nodigt alle inwoners uit Tilburg uit getuige te zijn van dit magische moment. Het evenement is kindvriendelijk opgezet, waardoor gezinnen in een veilige en feestelijke sfeer kunnen genieten van de jaarwisselingsshow. .

Feestelijke start van het nieuwe jaar

Om klokslag 00:01 wordt het nieuwe jaar op dezelfde locatie groots afgetrapt met een indrukwekkende jaarwisselingsshow. Dit belooft een feestelijke start te worden die de aanwezigen nog lang zullen herinneren. De combinatie van geavanceerd vuurwerk en boeiende lichteffecten zal de lucht vullen en het publiek betoveren, terwijl ze gezamenlijk het begin van een nieuw jaar vieren.

Kom samen en vier de magie van oud en nieuw

Dus, Tilburgers en bezoekers uit de omliggende gebieden, verzamel je vrienden en familie, kleed je warm aan en kom samen naar De Piushaven. Laten we het jaar samen feestelijk afsluiten. Mis deze unieke jaarwisselingsshow niet en creëer samen mooie herinneringen die nog lang zullen nagalmen in de harten van alle aanwezigen. Tot ziens in De Piushaven!

You May Also Be Interested In