Site logo
Aftellen
  • 309

    Days
  • 15

    Hours
  • 24

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Tilburgs Nieuwjaarsfeest: Feestelijk het nieuwe jaar in met spectaculaire jaarwisselingsshow!

Het nieuwe jaar start in Tilburg feestelijk! Om exact twaalf uur wordt de lucht boven de Piushaven verlicht met een adembenemende 10 minuten durende jaarwisselingsshow. Deze indrukwekkende viering, georganiseerd door de gemeente Tilburg, belooft een unieke mix van lichten, lasers en professioneel vuurwerk die samen een visueel spektakel creëren dat de stad op schitterende wijze verlicht.

Uitnodiging aan alle inwoners

Alle inwoners van Tilburg zijn van harte uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te beleven. De Piushaven, met zijn sfeervolle ambiance, biedt het ideale decor voor deze feestelijke gelegenheid. Dus verzamel je vrienden en familie en kom naar de Piushaven om samen het nieuwe jaar feestelijk in te luiden!

Een magische samensmelting van licht en geluid

De jaarwisselingsshow is niet zomaar vuurwerk; het is een kunstzinnige samensmelting van lichten en geluiden die de toeschouwers meeneemt op een betoverende reis. De combinatie van kleurrijke explosies, stralende lasers en meeslepende muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt.

Speciale kindereditie om 19:00u

Speciaal voor de jongste inwoners van Tilburg is er ook een aangepaste jaarwisselingsshow om 19:00u in de Piushaven. Op deze manier kunnen ook de kinderen op een veilige en feestelijke manier het nieuwe jaar verwelkomen.

Kortom, het Tilburgse Nieuwjaarsfeest belooft een onvergetelijke start van het nieuwe jaar te worden. Kom samen met de gemeenschap van Tilburg naar de Piushaven en laat je betoveren door de schitterende jaarwisselingsshow. Een ervaring die je niet wilt missen!

You May Also Be Interested In