Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Humankind Kinderopvang Pepino

Kinderdagverblijf Pepino: Een vertrouwd adres voor ouders

Al jarenlang is Kinderdagverblijf Pepino een vertrouwd adres voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende omgeving voor hun kinderen. Gelegen bij basisschool Berkeloo bieden wij een plek waar kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Buiten spelen, knutselen, en rustmomentjes worden afgewisseld met thematische activiteiten die elke 6 weken veranderen, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Peuteropvang bij De Rupsjes: Een extra stap in ontwikkeling

Naast kinderdagverblijf Pepino bieden we ook peuteropvang bij De Rupsjes. Hier krijgen peuters vanaf twee jaar de kans om niet alleen te spelen en andere kinderen te ontmoeten, maar ook om een extra stap te zetten in hun ontwikkeling. De omgeving is speciaal ingericht om peuters te stimuleren samen te spelen, speelgoed te delen, grenzen te leren kennen, en zich gewaardeerd te voelen. Een plek waar diverse vaardigheden spelenderwijs worden ontwikkeld.

Over Humankind: Toonaangevend in kinderopvang en -ontwikkeling

Met meer dan 40 jaar ervaring is Humankind een toonaangevende speler in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Onze pedagogische visie is gebaseerd op humanistische waarden, waarbij we streven naar optimale groei en bloei van elk kind. Zorg en respect voor de leefomgeving, zowel mens als natuur, staan bij ons centraal. Innovatie, stimulatie, facilitering en samenwerking vormen de kern van onze aanpak, zowel lokaal als landelijk.

Wij zijn Humankind: Voor optimale groei en bloei van ieder kind

Bij Humankind is ons enige doel de optimale groei en bloei van ieder kind. Wij geloven dat een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene bijdraagt aan een mooiere wereld. Met ruim 4000 medewerkers zetten wij ons in voor kindontwikkeling in de breedste zin. Onze bijdrage is het versterken van de cirkel rondom het kind, want zoals het gezegde luidt: 'It takes a village to raise a child.' Bij Humankind zijn wij die village, want wij zijn Humankind.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:25 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In