Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Kinderdagverblijf WillemsPoort

Welkom bij Kinderdagverblijf WillemsPoort, waar nieuwsgierige ontdekkingsreizigers van jongs af aan worden aangemoedigd om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen. In onze warme en stimulerende omgeving groeien kinderen op in hun eigen tempo en richting, terwijl ze zichzelf, vriendjes, vriendinnetjes en de wereld om hen heen ontdekken. Bij Kinderdagverblijf WillemsPoort geloven we in een blijvende positieve impact op het leven van elk kind, ondersteund door ruim 35 jaar ervaring in hoogwaardige kinderopvang.

Pedagogische kwaliteit en compleet aanbod

Ons kindcentrum biedt een uitgebreid en veelzijdig aanbod van hoge pedagogische kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar babyopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang, bij Kinderdagverblijf WillemsPoort ben je aan het juiste adres. Onze programma's zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en hen te helpen groeien in een veilige en ondersteunende omgeving.

Spelenderwijs ontwikkelen

Bij ons kunnen kinderen genieten van een scala aan spel- en speelmogelijkheden. Of ze nu verven, spelen met een afwasborstel, of op ontdekkingstocht gaan in de buitenlucht, er is altijd ruimte voor avontuur. We begrijpen dat elk kind uniek is en verschillende behoeften heeft. Onze ervaren medewerkers zijn er om de persoonlijke ontwikkeling van jouw kind te stimuleren en te ondersteunen, ongeacht hun individuele interesses en capaciteiten.

Humankind Kinderopvang

Bij Kinderdagverblijf WillemsPoort verzorgen we kinderopvang, waaronder voorschoolse opvang, peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, in samenwerking met de landelijke organisatie Humankind. We delen de kernwaarden van Humankind: het respecteren van de unieke waarde van elk kind en het belang van verbinding met zichzelf, anderen, de mensheid en de natuur.

Bij Kinderdagverblijf WillemsPoort staat het welzijn en de ontwikkeling van elk kind centraal. We nodigen je graag uit om ons kindcentrum te komen verkennen en te ontdekken hoe we een positieve impact kunnen hebben op het leven van jouw kind. Samen creëren we een toekomst vol groei, ontdekking en succes voor de kleintjes die de wereld gaan verkennen.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:40 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In