Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Humankind BSO Willemspoort: Spelen en ontwikkelen in een veilige omgeving

Bij Humankind BSO Willemspoort creëren we een inspirerende omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen leren en ontwikkelen. Van creatief verven tot het ontdekken van de buitenwereld, onze locatie biedt talloze mogelijkheden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Ontdek hier waarom Humankind BSO Willemspoort dé plek is voor de optimale groei en bloei van jouw kind.

Onze unieke spel- en speelmogelijkheden

Bij ons staat spel centraal. Of het nu gaat om kunstzinnig verven, het verkennen van de natuur met een afwasborstel, of gezellig spelen met vriendjes; we bieden diverse spel- en speelmogelijkheden die passen bij de individuele behoeftes van elk kind. Onze deskundige medewerkers, met jarenlange ervaring, stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van jouw kind op een speelse en educatieve manier.

Over Humankind: 40 Jaar expertise in kinderopvang en -ontwikkeling

Met 40 jaar ervaring is Humankind dé toonaangevende organisatie in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Onze pedagogische visie is geworteld in humanistische waarden, waarbij we streven naar optimale groei en bloei van elk kind. Of het nu gaat om kinderopvang, peuteropvang of BSO, bij Humankind staat kindontwikkeling centraal. We zijn actief door heel Nederland, en onze expertise wordt ingezet door ruim 4000 toegewijde medewerkers.

Humankind: innovatie, stimulatie en samenwerking

Bij Humankind innoveren we voortdurend en stimuleren we de ontwikkeling van kinderen op lokaal en landelijk niveau. Onze betrokkenheid bij de samenleving, met respect voor mens en natuur, vormt de basis van onze missie. We faciliteren groei door partijen samen te brengen en streven naar een harmonieuze toekomst voor ieder individu. Kies voor Humankind en geef jouw kind de optimale start in een wereld vol mogelijkheden.

Wij zijn Humankind: Voor optimale groei en bloei

Bij Humankind geloven we dat een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene de wereld mooier maakt. Ons enige doel is dan ook de optimale groei en bloei van ieder kind. Met onze passie voor kindontwikkeling en de overtuiging dat 'It takes a village to raise a child,' streven we ernaar om samen met ouders en de gemeenschap een sterke basis te leggen voor de toekomst van elk kind.

Ontdek de wereld van Humankind BSO Willemspoort en geef jouw kind de kans om spelenderwijs te groeien en te bloeien. Welkom in onze inspirerende omgeving, waar kindontwikkeling centraal staat!

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:55 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In