Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Humankind BSO Hocus Pocus

Ontdek Kindcentrum De Krijtenmolen in Udenhout

Welkom bij Humankind BSO Hocus Pocus, een bruisende plek waar kinderen van 4 tot 13 jaar na school en tijdens vakanties volop kunnen genieten van diverse leuke activiteiten. Onze buitenschoolse opvang is onderdeel van Kindcentrum De Krijtenmolen, gelegen in het sfeervolle Udenhout. Samen met Peuterspeelzaal Duimelotje, Kinderdagverblijf Bonbini en basisschool de Wichelroede vormen wij een warme en stimulerende omgeving voor de ontwikkeling van jouw kind.

Talloze leuke activiteiten voor optimale ontwikkeling

Bij BSO Hocus Pocus geloven we in het stimuleren van kinderen op alle ontwikkelingsgebieden: motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Of het nu gaat om samen bouwen, sjouwen of creatief knutselen, elke dag bieden wij een scala aan activiteiten die de nieuwsgierigheid en vaardigheden van kinderen bevorderen. Ons ervaren team zorgt voor een veilige en inspirerende omgeving waarin jouw kind zich optimaal kan ontplooien.

Onderdeel van Humankind: Experts in kindontwikkeling

BSO Hocus Pocus maakt trots deel uit van Humankind, dé expert in kindontwikkeling in Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring staan wij garant voor hoogwaardige kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang door het hele land. Onze pedagogische visie, gebaseerd op humanistische waarden, staat garant voor de optimale groei en bloei van elk kind. Bij Humankind innoveren, stimuleren, faciliteren en brengen we lokale en landelijke partijen samen voor een gezamenlijk doel: de beste ontwikkeling van ieder kind, vandaag en in de toekomst.

Humankind: Samen voor optimale groei en bloei

Bij Humankind geloven we dat een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene onze wereld mooier maakt. Met maar één doel voor ogen streven wij naar de optimale groei en bloei van elk kind. Onze ruim 4000 toegewijde medewerkers zetten zich met hart, hoofd en handen in om dit doel te bereiken. Kinderopvang is voor ons meer dan alleen het bieden van een veilige omgeving; het is het actief bijdragen aan de ontwikkeling van elk individu, want bij Humankind weten we dat 'It takes a village to raise a child'.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 16:08 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In