Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Humankind BSO De Wichelroede: Speciale Buitenschoolse Opvang voor 8+

8+ Ruimte: Coole activiteiten en chill-mogelijkheden

BSO De Wichelroede is dé plek voor kinderen van 8 jaar en ouder. Hier creëren we een speciale ruimte waar kinderen samen kunnen komen, plezier kunnen beleven en zich kunnen ontwikkelen. Onze 8+ ruimte is ontworpen met het oog op de behoeften van oudere kinderen, met coole activiteiten en voldoende ruimte om te chillen met vrienden.

Activiteiten afgestemd op de basisschool

Bij BSO De Wichelroede gaan we verder dan alleen oppassen. We bieden een scala aan activiteiten die aansluiten bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Of het nu gaat om creatieve workshops, sportieve uitdagingen of educatieve spellen, we zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven is voor iedereen.

Kinderen denken mee: Participatie staat centraal

Bij BSO De Wichelroede vinden we het belangrijk dat kinderen inspraak hebben. We moedigen hun creativiteit en ideeën aan, betrekken hen bij de besluitvorming over activiteiten en luisteren naar hun wensen. Zo creëren we een omgeving waarin kinderen zich gehoord voelen en mede-eigenaarschap ontwikkelen.

Gevestigd in de bovenbouw: Een vertrouwde omgeving

Onze BSO is gevestigd in de bovenbouw, waardoor kinderen zich in een vertrouwde omgeving bevinden. Dit biedt een naadloze overgang van school naar BSO, waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. Een veilige en bekende plek om na schooltijd te vertoeven.

Over Humankind: Toonaangevend in kinderopvang en ontwikkeling

Humankind, met 40 jaar ervaring, is een prominente speler in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Onze pedagogische visie, geworteld in humanistische waarden, streeft naar optimale groei en bloei van elk kind. We innoveren lokaal en landelijk, met aandacht voor zorg en respect voor de leefomgeving.

Wij zijn Humankind: Samen voor optimale groei en bloei

Bij Humankind streven we naar krachtige volwassenen, beginnend bij de groei van elk kind. Ons doel is eenduidig: optimale groei en bloei voor elk kind. Als Humankind zijn we trots op onze bijdrage aan kindontwikkeling en het versterken van de gemeenschap, omdat het opvoeden van een kind een gezamenlijke inspanning vereist. 'It takes a village to raise a child,' en wij zijn die dorpelingen die samenwerken voor een stralende toekomst.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:26 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In