Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Humankind BSO De Mortel

Welkom bij Buitenschoolse Opvang De Mortel, gevestigd in Udenhout en onderdeel van Kindcentrum De Mortel. Bij ons draait alles om het organiseren van leuke en leerzame activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar, zowel na school als tijdens vakanties. Ontdek wat wij te bieden hebben voor de creatieve, intellectuele, motorische en emotionele ontwikkeling van jouw kind.

Diverse activiteiten voor optimale ontwikkeling

Bij BSO De Mortel is geen dag hetzelfde. Wij stimuleren de ontwikkeling van kinderen door een breed scala aan activiteiten aan te bieden. Of het nu gaat om knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes of hutten bouwen, bij ons is er voor ieder wat wils. Plezier staat voorop, maar we verliezen de ontwikkeling van het kind geen moment uit het oog.

Kindcentrum met POV De Mortel

Op ons adres vind je niet alleen BSO De Mortel, maar ook POV De Mortel. Een compleet aanbod voor kinderen van verschillende leeftijden, waarbij we streven naar een omgeving waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Over Humankind

Toonaangevend in Nederland

BSO De Mortel maakt deel uit van Humankind, een organisatie met maar liefst 40 jaar ervaring in kinderopvang en -ontwikkeling. Als toonaangevende speler in Nederland zijn wij trots op onze pedagogische visie, gebaseerd op humanistische waarden. Bij Humankind geloven we in de groei en bloei van elk kind, met zorg en respect voor de leefomgeving, zowel mens als natuur.

Innovatief en verbindend

Humankind innoveert, stimuleert, faciliteert en brengt partijen samen, zowel lokaal als landelijk. Ons doel is duidelijk: de optimale groei en bloei van ieder kind, nu en in de toekomst. Als Humankind zijn we trots op onze rol in kindontwikkeling en kinderopvang door heel Nederland.

Kinderopvang? Kindontwikkeling!

Humankind gaat verder dan alleen kinderopvang. Met ruim 4000 medewerkers streven we naar kindontwikkeling met hart, hoofd en handen. Onze bijdrage aan de samenleving is het versterken van de cirkel rondom het kind, want zoals het gezegde luidt: 'It takes a village to raise a child.' Kies voor Humankind en geef jouw kind de beste start voor een bloeiende toekomst.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 06:09 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In