Site logo
Beschrijving

Wees welkom bij Humankind BSO Berkeloo

Welkom bij Buitenschoolse Opvang Berkeloo in Berkel-Enschot, waar kinderen van 4 tot 12 jaar na school en tijdens vakanties deelnemen aan talloze leuke activiteiten. Bij Humankind BSO Berkeloo streven we ernaar kinderen te stimuleren op alle ontwikkelingsgebieden, waaronder motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Van knutselen en muziek maken tot voetballen en discofeestjes houden, bij ons is alles mogelijk. Ontdek wat BSO Berkeloo te bieden heeft!

Diverse activiteiten voor kinderen

Bij BSO Berkeloo draait het om het aanbieden van diverse activiteiten die de ontwikkeling van kinderen op alle vlakken bevorderen. Van creatieve bezigheden zoals knutselen en speksteen bewerken tot sportieve activiteiten zoals voetballen en volleyballen, er is voor ieder wat wils. Onze regelmatige workshops bieden kinderen de kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken, zoals breien of koken.

Kinderdagverblijf en BSO op één adres

Bij Humankind BSO Berkeloo is het kinderdagverblijf en de Buitenschoolse Opvang op één vertrouwd adres. Dit biedt ouders gemak en kinderen een naadloze overgang van dagopvang naar naschoolse activiteiten.

Integraal kindcentrum

Onze BSO maakt deel uit van een Integraal Kindcentrum, waar we niet alleen kinderopvang bieden, maar ook voor- en naschoolse opvang verzorgen. Een holistische benadering om de ontwikkeling van elk kind optimaal te ondersteunen.

Over Humankind

Toonaangevend in kinderopvang en ontwikkeling

Met 40 jaar ervaring is Humankind toonaangevend in Nederland op het gebied van kinderopvang en -ontwikkeling. Onze pedagogische visie, gebaseerd op humanistische waarden, streeft naar optimale groei en bloei van elk kind. Lokale en landelijke innovatie, stimulering, facilitatie en het samenbrengen van partijen zijn de kern van onze aanpak.

Humankind: Een wereld van groei en bloei

Bij Humankind geloven we dat een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene de wereld mooier maakt. Ons enige doel is dan ook de optimale groei en bloei van ieder kind. Als Humankind streven we ernaar een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, omdat het opvoeden van een kind een gezamenlijke inspanning vereist. Want 'It takes a village to raise a child.'

Locatie
Closed
Closed today Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 21/07/2024 15:09 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In