Site logo
Beschrijving

Welkom op Het Odulphuslyceum: Een school met historie en ambitie

Over Het Odulphuslyceum

Het Odulphuslyceum, gelegen in de regio Tilburg, is een bruisende school met een rijke geschiedenis. Opgericht op 25 september 1899, biedt de school onderwijs op havo, atheneum en gymnasiumniveau. Met een totaal van ongeveer 1500 leerlingen is Het Odulphuslyceum een dynamische leeromgeving waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Diversiteit in diplomering

Het Odulphuslyceum behaalt uitstekende resultaten, waarbij twee derde van de leerlingen een vwo-diploma en een derde een havo-diploma behaalt. Opvallend is de omvang van onze gymnasium-afdeling, die de grootste in de regio Tilburg is. Daarnaast onderscheidt onze havo-afdeling zich door een uniek concept en een speciaal daarvoor ontworpen gebouw.

Sterk in vertrouwen: Een levensmotto

Bij Het Odulphuslyceum gaan traditie en moderniteit hand in hand. Onze wapenspreuk 'Fortis in Fide', wat 'sterk in vertrouwen' betekent, vormt de basis van al onze onderlinge relaties en contacten. De school biedt een warm welkom aan leerlingen, waarbij ruimte wordt geboden voor het ontwikkelen van ideeën en talenten. Het Odulphuslyceum is meer dan een traditionele school; het is een plek waar historie en vernieuwing samenkomen.

125 Jaar onderwijservaring

Met een geschiedenis van meer dan 125 jaar heeft Het Odulphuslyceum bewezen een stabiele en betrouwbare onderwijsinstelling te zijn. Ondanks deze lange geschiedenis blijft de school vooruitstrevend en gericht op de toekomst, waarbij vertrouwen de kern vormt.

Haal het beste uit jezelf: Optimaal studieklimaat

Een optimaal studieklimaat staat centraal bij Het Odulphuslyceum. Een goede sfeer en veilige omgeving zijn randvoorwaarden voor succesvol onderwijs. Leerlingen die met plezier en motivatie naar school komen, presteren beter en behalen uitstekende resultaten. De school legt de lat hoog en daagt leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Maatwerk en individuele aandacht

Het Odulphuslyceum kijkt altijd naar het individu. Maatwerk is een vanzelfsprekendheid, en de school is bereid om onconventionele oplossingen te bedenken om leerlingen te ondersteunen. De doorstroom- en eindexamenresultaten zijn dan ook meer dan prima, wat de effectiviteit van het onderwijs op Het Odulphuslyceum onderstreept.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 09:53 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In