Site logo
Plaats
Stadsdeel
Bevindt zich in gebouw
Beschrijving

Gerdien Wolthaus Paauw: De passie voor fotografie

Gerdien Wolthaus Paauw is een gepassioneerde fotografe die houdt van het moment waarop alles in perfecte harmonie samenvalt: licht, moment, en compositie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, heeft ze een scherp oog ontwikkeld voor het vastleggen van beelden die spreken. In deze tekst nemen we een diepere duik in Gerdien's werk en haar missie als fotograaf.

Elk detail telt

Voor Gerdien telt elk detail in een foto. Ze begrijpt dat de kleinste elementen in een beeld ertoe doen. Dit nauwgezette oog voor detail maakt haar foto's uniek en boeiend. Het stelt haar in staat om in een oogwenk te herkennen wanneer een beeld 'klopt' en dat brengt een gevoel van voldoening met zich mee dat onbetaalbaar is.

Verdiepen in het moment

Een van de voordelen van haar jarenlange ervaring is dat Gerdien alle tijd heeft om zich te verdiepen in het moment en de mensen om haar heen. Ze neemt de tijd om de persoon voor haar camera te begrijpen, zich te verdiepen in het project waaraan ze werkt, en nauw samen te werken met opdrachtgevers om het verhaal dat ze willen vertellen tot leven te brengen.

Zul je met mij: Fotografie als rouwverwerking

In 2020 publiceerde Gerdien Wolthaus Paauw een bijzonder werk: Zul je met mij. Dit foto-essay werpt een diepgaande blik op liefdevol rouwen en laat zien dat rouwverwerking mogelijk is, zelfs lang nadat een dierbare is overleden. Het boek is niet alleen inhoudelijk indrukwekkend, maar ook prachtig vormgegeven, en het nodigt lezers uit om hun eigen ervaringen te delen en geïnspireerd te raken om via fotografie hun emoties en herinneringen te uiten.

Gerdien Wolthaus Paauw heeft met haar werk bewezen dat fotografie veel meer is dan alleen beelden vastleggen. Het is een manier om emoties, verhalen, en herinneringen tot leven te brengen. Haar ongelooflijke aandacht voor detail en haar vermogen om het juiste moment vast te leggen, maken haar tot een uitzonderlijke fotograaf.

Ben je op zoek naar een getalenteerde fotograaf die de essentie van het moment vastlegt en die je verhaal met diepgaand inzicht en passie kan vertellen? Overweeg dan om samen te werken met Gerdien Wolthaus Paauw voor je volgende project. Haar werk spreekt voor zich en heeft al velen geïnspireerd om hun verhaal met de wereld te delen.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 21/05/2024 10:09 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In