Site logo
Beschrijving

Welkom bij R-Newt Don in de Wijk Groenewoud, Tilburg

R-Newt: Voor jongeren, kids, ouders en organisaties

Welkom bij R-Newt, dé plek waar jongeren, kids, ouders en organisaties samenkomen. Of het nu op straat is, op scholen, in jongerencentra of online, wij zijn er om te ondersteunen, te luisteren en leuke activiteiten te organiseren. Met slechts een appje afstand zijn we altijd bereikbaar, zowel fysiek als op social media.

Over R-Newt jongeren

Talentbenadering: Ontdek en ontwikkel

Bij R-Newt geloven we in de kracht van elk individu. Onze focus ligt op het ontdekken en ontwikkelen van het bijzondere talent dat elke jongere bezit. Door gerichte leermomenten en succeservaringen moedigen we jongeren aan om actief deel te nemen aan de maatschappij als zelfstandige, ondernemende burgers.

Present werken: Preventief en positief

R-Newt is altijd aanwezig, letterlijk op straat en online. Door present te zijn, kunnen we preventief werken en jongeren positief stimuleren om hun mogelijkheden te ontwikkelen. Een persoonlijke relatie aangaan met jongeren vormt de basis, en van daaruit gaan we aan de slag met subtiliteit, vakmanschap en passie.

Veiligheid: Subjectief en sterk

Subjectieve veiligheid, het gevoel van veiligheid, is essentieel. R-Newt beïnvloedt dit positief door middel van presentie en dialoog tussen jongeren en andere bewoners. Snelle reacties op overlast zorgen voor de-escalatie, en indien nodig nemen we andere acties zoals fysieke aanpassingen aan de omgeving of politie-inzet.

Preventieve zorg: Vroegtijdig signaleren

R-Newt zoekt actief naar jongeren en gezinnen die de weg naar bestaande zorgloketten niet weten te vinden. Door vroegtijdig contact te leggen, signaleren we risico's en richten we ons op eigen kracht en zelfredzaamheid. Als 'eigen kracht' niet voldoende is, schakelen we het hulpverleningsnetwerk in en spelen we een bemiddelende rol om jongeren te motiveren hulp te aanvaarden en vol te houden.

Bij R-Newt Don in de wijk Groenewoud staat welzijn, talentontwikkeling en preventie centraal. We zijn er voor jou, altijd

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  By appointment only

 • 26/02/2024 08:46 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In