Site logo
Beschrijving

Ontdek Doloris: Een unieke beleving in het hart van Tilburg

Op slechts een steenworp afstand van het bruisende station Tilburg bevindt zich Doloris. Een opvallende hotspot in de stad die bekend staat om zijn unieke combinatie van kunst, avontuur en ontspanning. Met een adembenemend uitzicht over de stad biedt de Rooftop Bar bij Doloris niet alleen een panoramisch schouwspel, maar ook een sfeervolle setting waar je kunt genieten van heerlijke cocktails, smakelijke street food snacks en een aangename muzikale ambiance.

Rooftop Bar: Genieten op hoog niveau

De Rooftop Bar bij Doloris is dé plek waar stadsgezichten samenkomen met culinaire verwennerij. Of je nu komt voor een ontspannen middag of een bruisende avond, hier zit je goed. Regelmatig worden er bovendien borrels en evenementen georganiseerd, waardoor elke bezoek aan de Rooftop Bar een unieke ervaring wordt.

Doloris Meta Maze: Een betoverend doolhof van kunst

Een absoluut hoogtepunt van Doloris is het Doloris Meta Maze, een doolhof dat meer is dan alleen een doolhof. Ontworpen door de getalenteerde makers van Karmanoia uit Berlijn, in samenwerking met diverse kunstenaars, biedt dit doolhof een surrealistische kunstervaring in meer dan 40 kamers. Het is alsof je een reis maakt door de wonderlijke wereld van Alice in Wonderland, vol mysterieuze ontdekkingen en betoverende kunstobjecten.

Voor de nieuwsgierige doeners: Een kunstavontuur voor jong en oud

Vanaf 12 jaar en ouder is iedereen welkom om het Doloris Meta Maze te betreden en zich te laten verrassen door de prachtige kunstwerken op een speelse manier. Het doolhof biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Na dit kunstavontuur kun je perfect je dag afsluiten op de Rooftop Bar. Onder het genot van een verfrissend drankje deel je jouw avontuur met vrienden of mede-avonturiers.

Doloris: Waar kunst, avontuur en genot samenkomen

Doloris is niet zomaar een plek; het is een bestemming waar kunst, avontuur en genot samenkomen. Of je nu komt voor de adembenemende uitzichten, de surrealistische kunst in het doolhof, of de gezelligheid op de Rooftop Bar, Doloris biedt een totaalervaring die al je zintuigen prikkelt. Plan je bezoek en ontdek het zelf!

Locatie
Closed
Open hours today: 17:00 - 00:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  17:00 - 00:00

 • Tuesday

  17:00 - 00:00

 • Wednesday

  17:00 - 00:00

 • Thursday

  17:00 - 01:00

 • Friday

  17:00 - 01:00

 • Saturday

  17:00 - 01:00

 • Sunday

  17:00 - 00:00

 • 26/02/2024 07:51 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In