Site logo
Beschrijving

D'n Inhaol in Kruikenstad: Een warm onthaal voor de prins

Ben jij klaar om de prins van Kruikenstad een onvergetelijk welkom te geven tijdens D'n Inhaol? Ontdek hier alles wat je moet weten over de officiële opening van carnaval in Kruikenstad en de festiviteiten die volgen!

Het begin: Aankomst op Kruikenstad Centraal (14:11 uur)

Het begin van de D'n Inhaol is de aankomst van de Prins van Kruikenstad en zijn gevolg op Kruikenstad Centraal. De klok slaat 14:11 uur, en het feest begint! Een kleurrijke stoet trekt de aandacht van carnavalsliefhebbers en nieuwsgierige toeschouwers. De energie is voelbaar terwijl de prins zich voorbereidt om de sleutel van de stad in ontvangst te nemen.

De tocht naar de Heuvel van Kruikenstad

Na de feestelijke aankomst volgt een opwindende tocht door de straten van Kruikenstad. De Prins en zijn gevolg volgen tijdens de intocht een route naar de iconische Heuvel van Kruikenstad. De menigte juicht, zwaait met vlaggen en laat hun carnavalsspirit zien terwijl ze de kleurrijke stoet volgen. Het belooft een spektakel van jewelste te worden!

Hoogtepunt: Overhandiging van de sleutel door de burgemeester

Op het Stadforum tijdens de tocht in Kruikenstad bereikt de tocht het hoogtepunt van D'n Inhaol. Hier wacht de burgemeester, klaar om de symbolische sleutel van de stad te overhandigen aan de Prins van Kruikenstad. Dit moment markeert de officiële opening van carnaval in de stad. Een traditie die de verbondenheid tussen de Prins en de stad symboliseert.

Ontmoet en begroet de prins en zijn gevolg

Na de overhandiging van de sleutel is er alle gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de Prins en zijn gevolg. Schud handen, maak een praatje en deel de vreugde van carnaval met de feestvierders om je heen. Het is een unieke kans om de carnavalssfeer in Kruikenstad te ervaren.

Feestvieren in Kruikenstad

Na D'n Inhaol is Kruikenstad helemaal klaar om het carnavalsfeest in stijl voort te zetten. De straten bruisen van energie, de muziek is aanstekelijk en de sfeer is ongeëvenaard. Mis deze kans niet om de prins te verwelkomen, de sleutelceremonie te beleven en je onder te dompelen in de festiviteiten van carnaval in Kruikenstad!

Bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol kleur, muziek en feestvreugde tijdens D'n Inhaol in Kruikenstad!

Meer informatie

Ben je benieuwd naar meer informatie over carnaval in Kruikenstad ? Dan kan je hier de website van de carnavalsstichting vinden. Kruikenstad volg je ook via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

You May Also Be Interested In