Site logo
Beschrijving

Different Hair Skin Body is dé Aveda Salon van Tilburg en omstreken. In die salon aan de Piusstraat, maar ook in de producten en behandelingen zie je de missie van Aveda terug: Zorgen voor de wereld waarin we leven.

Bij Different Hair Skin Body staat persoonlijke aandacht centraal. Of je nu in de schoonheidssalon komt voor een fijne gezichtsbehandeling of in de kapsalon komt voor een haarkleuring. Bij dé Aveda Salon in Tilburg worden alle behandelingen afgestemd op jouw wensen en op de behoefte van je huid, haar of lichaam.

Haar.

Je bent welkom in de kapsalon aan de Piusstraat 80. De kappers staan voor je klaar om jou de look te geven die bij je past. Je kunt bij Different Hair Skin Body terecht voor wassen-knippen-drogen en natuurlijk voor haarkleuringen. Ook voor permanent, straightenen en relaxen ben je aan het juiste adres. Dit kan met ieder haartype. De kappers van Different Hair Skin Body zijn ook al jaren gespecialiseerd in black hair.

Je kunt ook een afspraak maken met een kapper van Different voor een haarbehandeling. De behandelingen voeden en verzorgen je haar als het even wat extra aandacht nodig heeft. En ze hebben een speciale behandeling die je hoofdhuid verzorgt en opfrist. Want een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond haar.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat centraal in de Aveda kapsalon. De kappers stemmen de behandeling af op jouw wensen en op de behoefte van jouw haar.

Verantwoorde producten

In de behandelingen gebruiken de kappers producten van Aveda. Deze producten worden gemaakt uit bloemen- en plantenextracten, die zoveel mogelijk biologisch worden verbouwd. De producten worden gemaakt met windenergie en de verpakkingen worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Vanzelfsprekend worden Aveda producten niet op dieren getest.

Voor sommige behandelingen gebruiken de kappers van Different Hair Skin Body producten van andere merken. Bij de selectie van deze producten let de kapper erop dat ze verantwoord geproduceerd zijn en dat ze zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Daarnaast moet het product kwalitatief natuurlijk gewoon goed zijn.

Locatie
Closed
Open hours today: 08:00 - 20:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 20:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  07:30 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 25/07/2024 20:18 local time

Video
Sociale Netwerken
 • Gaía Koinonikós
  07/03/2022 at 10:37

  Bart en Femke zijn echt heel kundige kappers. Vooral als je ‘moeilijk’ haar hebt, dan kan je hier het allerbeste terecht! En de natuurlijke haarproducten die zij verkopen ruiken fris en zijn erf fijn voor je haar.

  Klantvriendelijkheid

  Informatieverstrekking

  Prijs

  Afspraken nakomen

  Bereikbaarheid

  Communicatie

  Snelheid/Levertijd

  Kennis/Vakmanschap

  Kwaliteit

  Professionaliteit medewerkers

Add a review

You May Also Be Interested In