Site logo
Aftellen
  • 34

    Days
  • 02

    Hours
  • 20

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Ontdek de Tilburgse Stiefeltocht: Een culinair avontuur

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring in Tilburg? Ontdek dan de Tilburgse Stiefeltocht, georganiseerd door jonge lokale ondernemers. Deze bijzondere wandeltocht neemt je mee langs enkele van de beste restaurants in de stad, waar je kunt genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes.

Een bourgondisch avontuur

De Tilburgse Stiefeltocht is meer dan alleen een wandeling; het is een bourgondisch avontuur voor alle zintuigen. Op een zondagmiddag van je keuze loop je in jouw gewenste volgorde langs de deelnemende restaurants: Rosalie, Gastrobar RIX en de Harmonie. Bij elk van deze locaties wacht een smaakvolle verrassing op je.

Culinaire verwennerij

Bij elk restaurant ontvang je niet alleen een verfrissende consumptie, maar ook een spectaculair gerecht dat met zorg is bereid. Of je nu houdt van hartig, zoet, of een combinatie van beide, de Tilburgse Stiefeltocht biedt voor ieder wat wils. Laat je smaakpapillen verwennen en ontdek de culinaire diversiteit die Tilburg te bieden heeft.

Ontspannen tempo

Het unieke aan de Tilburgse Stiefeltocht is dat je de vrijheid hebt om op je eigen tempo te wandelen. Heb je de sfeer geproefd, je drankje opgedronken en een visitekaartje bemachtigd? Dan bepaal je zelf wanneer je verder gaat naar het volgende gastronomische hoogtepunt. Een ontspannen, toegankelijke en onbezorgde middag staat voor je klaar, allemaal in het teken van bourgondisch flaneren door het mooie Tilburg.

Wees welkom!

Gastrobar RIX, Rosalie en De Harmonie heten je van harte welkom bij de Tilburgse Stiefeltocht. Ontdek de stad op een culinaire manier en geniet van een onvergetelijke middag vol smaakvolle ontmoetingen. Reserveer jouw plek voor dit unieke evenement en beleef Tilburg op een geheel nieuwe manier!

Komende editie's:

4 feb – Carnaval
31 maart – Happy easter

You May Also Be Interested In