Site logo
Aftellen
  • 341

    Days
  • 08

    Hours
  • 42

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Social Media
Beschrijving

Noot: Wij verwacht ook in 2025 wederom een Klûntocht op de korte heuvel de definitieve datum is nog niet bekend!

Tijdens De Tilburgse Klûntocht op de Korte Heuvel in Tilburg kom je al helemaal in de carnavalssfeer. Met de leukste muziek en de gezelligste kroegen.

Ook dit jaar doe jij natuurlijk weer mee aan de Klûntocht op de Korte Heuvel in Tilburg. De tocht is een verkenning langs de dertien Friesche steden waartoe (0)13 verschillende cafés op de Korte Heuvel zijn omgedoopt. Deze dertien gelegenheden op de Korte Heuvel die zijn ingericht als stempelposten en hebben zich aan gesloten aan de Tilburgse Klûntocht.

Hoe doe je mee aan de Klûntocht?

ALs je mee wilt doen dan wordt je  uitgenodigd om in elke Friesche stempelpost een stempel op te halen. Heb je de Klûnkaart vol gestempeld? Dan ga je als de wiedeweerga naar de Schrobbler stand op het terras van de Café Cul du Sac en lever deze in tegen een welverdiende bewijs van deelname. Hét bewijs dat je de Klûntocht succesvol hebt afgelegd.

Carnaval Tijdens de Tocht

De gehele tocht heeft een carnavaleske inslag en staat in het teken van de Elfstedentocht. Het wordt gezien als goede start op het Tilburgse carnaval. de tocht wordt opgeluisterd door een groot aantal gezellige carnavalsbandjes, Dj's en artiesten.

Hoe laat kan ik beginnen aan de tocht ?

De Klûntocht begint om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. (als het heel gezellig is op de Korte Heuvel gaan ze een extra uurtje langer door ;-) )

Klûnkaarten

De Klûnkaarten kosten €6,00 en zijn te verkrijgen bij de Schrobbeler stand op het terras van de Cul du Sac.

Deelnemende kroegen:

STUDIO
Polly Maggoo
Cul Du Sac
Café de Snor
De Slijterij
Tribunaal
Philip
Clochard
Weemoed
Stoffel
Heuvel 15
Bakker
Shoco

Meer informatie ?

Wil je meer informatie over de De Tilburgse Klûntocht dan check je hier de facebookpagina van de De Tilburgse Klûntocht

You May Also Be Interested In