Site logo
Beschrijving

Welkom bij De Spelende Kinderopvang Binnenstad

Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang in het hart van de stad

Kinderdagverblijf

Ontdek de liefdevolle dagopvang bij De Spelende Kinderopvang Binnenstad, met speciale aandacht voor de allerkleinsten. Ons kinderdagverblijf omvat een babygroep (0 tot 2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar). Met maximaal 12 kinderen per groep en drie pedagogisch medewerkers, bieden wij een veilige en stimulerende omgeving.

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar biedt onze Buitenschoolse opvang een unieke ervaring. Met een maximale capaciteit van 7 kinderen en één toegewijde pedagogisch medewerker, zorgen we voor een gezellige en inspirerende naschoolse setting.

Ontdek de voordelen

Bij De Spelende Kinderopvang Binnenstad streven we naar flexibiliteit en betrokkenheid. Wij passen ons moeiteloos aan de wensen van ouders en verzorgers aan. Onze dagverslagen zijn toegankelijk via het ouderportaal, zodat je altijd op de hoogte bent van de avonturen van je kind. De activiteiten worden afgestemd op de individuele behoeften van de kinderen, en dit alles in een kleinschalige, huiselijke omgeving in een monumentaal pand.

Over De Spelende Kinderopvang

Spelen. leren. groeien.

Bij De Spelende Kinderopvang geloven we in de kracht van spelen als basis voor leren en groeien. In een monumentaal pand bieden we flexibele, toegankelijke, en duurzame kinderopvang voor alle kinderen in de gemeente Tilburg. Onze heldere visie maakt ons flexibel, wendbaar en toegewijd aan de ontwikkeling van zowel kinderen als medewerkers.

Visie en participatie

Visie kinderparticipatie

Bij ons is kinderparticipatie meer dan alleen ideeën bedenken; het is het betrekken van kinderen bij de uitvoering van hun eigen ideeën. Daarom hebben we onze eigen kinderraad, waarin de stemmen van de kinderen gehoord worden.

Visie ouderparticipatie

Ouderparticipatie en -betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij De Spelende Kinderopvang. We streven naar educatief en pedagogisch partnerschap, waarbij de betrokkenheid van ouders en medewerkers cruciaal is voor de ideale omstandigheden voor leren, zowel thuis als in de kinderopvang.

Samengevat: Spelen, leren, groeien

Bij De Spelende Kinderopvang draait alles om spelen, leren, en groeien. Spelen staat voor plezier, leren voor ontwikkeling, en groeien voor ontplooiing. Ontdek onze locaties en geef jouw kind de beste basis voor een gelukkige en leerzame toekomst

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 10:28 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In