Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderstad BSO Studio-T: Waar Creativiteit Thuis is!

Een wereld van verwondering en creativiteit

Is jouw kind iemand die vol verwondering en creativiteit naar de wereld kijkt? Begint de dag met een liedje in het hoofd en worden gevonden broekzakschatten moeiteloos omgetoverd tot nieuwe kunstwerkjes? Bij Cultuur BSO Studio-T bieden we een warm welkom aan kinderen die op een unieke manier creatief zijn. Of jouw kind nu wolken omtovert tot nieuwe dieren of op een andere manier zijn of haar creativiteit uit, Studio-T is de perfecte plek.

Ontdek de wereld van Cultuur BSO Studio-T

Bij Studio-T geloven we dat iedereen ergens een interesse heeft, soms direct herkenbaar en soms nog verborgen. Wij nemen graag de tijd om samen met jou en je kind die interesses te ontdekken. Onze BSO biedt activiteiten die je niet snel op school of thuis zult tegenkomen, en we staan te popelen om je kind kennis te laten maken met een wereld vol mogelijkheden.

Dansen, toneelspelen en tekenen in overvloed

In onze BSO vind je diverse studio's gewijd aan fotografie, kunst, mode, muziek, dans en theater. De mogelijkheden voor creatieve uitspattingen zijn eindeloos. Op de eerste verdieping van Cultuur BSO Studio-T bevindt zich een ruime dans- en theaterzaal met professionele theaterlichten. Hier kunnen kinderen naar hartenlust toneelspelen en dansen, misschien wel gekleed in prachtige outfits die ze zelf hebben ontworpen in ons atelier.

Creativiteit in het atelier

In ons atelier krijgen alle kinderen de ruimte om hun creativiteit te uiten. Of het nu gaat om tekenen, kleien, schilderen, houtbewerken of werken met textiel, alles is mogelijk. Grote kunstwerken of kleine experimenten, binnen en buiten hebben we de ruimte en de juiste begeleiding om de mooiste dingen te maken. Hier kan jouw kind na schooltijd op een ontspannen manier zijn of haar creatieve energie kwijt.

Ontdek samen wat je leuk vindt

"Weet jouw kind nog niet zo goed wat het leuk vindt? Dan komen we daar samen wel achter." Bij Studio-T moedigen we ontdekking en groei aan. Samen met onze professionele begeleiders gaan we op zoek naar de passies van jouw kind, zodat ze zich kunnen ontwikkelen in een omgeving die bruist van creativiteit en plezier. Welkom bij Kinderstad BSO Studio-T, waar de verbeelding geen grenzen kent

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 11:32 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In