Site logo
Beschrijving

Welkom bij Kinderstad Kinderdagverblijf Vrijmoet: Een Inspirerende Omgeving voor Creatieve Ontwikkeling

Bij Kinderdagverblijf Vrijmoet heten we kinderen van 0 tot 4 jaar welkom in een stimulerende omgeving waar hun creativiteit en expressie tot bloei komen. Onze focus ligt op het aanmoedigen van ontdekking, waarbij elke dag een nieuwe uitdaging wordt geboden om de nieuwsgierigheid van jouw kleine ontdekkingsreiziger te voeden.

Creativiteit en expressie: Groeien door vallen en opstaan

Kinderen groeien door vallen en opstaan, waarbij fouten maken een natuurlijk onderdeel is van hun ontwikkeling. Bij Vrijmoet geloven we in het krachtige proces van experimenteren en herstellen. Zonder een vast plan maar met een overvloed aan nieuwsgierigheid, stimuleren we de creativiteit en expressie van jonge kinderen.

Belevingswereld ontdekken: Een wereld vol texturen en kleuren

Op Kinderdagverblijf Vrijmoet introduceren we een scala aan ervaringen om de belevingswereld van het kind te vergroten. Door middel van diverse artistieke disciplines, zoals spelen met klei, verf, zand en meer, verkennen kinderen texturen, vormen, kleuren, bewegingen, geluiden en smaken. Van het tillen van een ballon tot het voelen van modder tussen de vingers, alles is gericht op ontdekking, motorische en zintuiglijke ontwikkeling.

Creatief denken: Een focus op jonge ontwikkeling

Bij Kinderdagopvang Vrijmoet staat de ontwikkeling van jonge kinderen centraal. Onze pedagogisch professionals, waarvan de helft ook een kunstenaarsachtergrond heeft, begrijpen hoe ze baby's, dreumesen en peuters kunnen inspireren tot zelfstandigheid. Naast het aanleren van basisvaardigheden, zoals communiceren en samenwerken, leggen we de nadruk op kennismaking met diverse culturele achtergronden, creatief denken en het oplossen van problemen.

Kies Kinderstad Kinderdagverblijf Vrijmoet voor een verrijkende en stimulerende omgeving waar jouw kind kan groeien, ontdekken en zich creatief kan ontwikkelen. Wij bieden meer dan alleen kinderopvang; wij bieden een platform voor de eerste stappen naar een wereld vol mogelijkheden.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 29/02/2024 15:43 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In