Site logo
Aankomende datums
  • 22/02/2024 09:00 - 25/02/2024 23:59 Ended
Locatie
Beschrijving

Het grootste kunstrij-evenement van Nederland: Challenge Cup & NK Kunstrijden 2024 in Tilburg

HetIJsportcentrum in Tilburg staat in 2024 opnieuw in de schijnwerpers als gastheer van het grootste kunstrij-evenement van Nederland: de Challenge Cup & NK Kunstrijden. Dit spectaculaire evenement biedt aanstormend talent de unieke kans om zich te meten aan het wereldwijde niveau van kunstrijd(st)ers.

Data en Locatie: 22 t/m 25 februari in IJssportcentrum Tilburg

Van 22 tot en met 25 februari 2024 zal het IJssportcentrum in Tilburg het decor vormen voor de Challenge Cup. Het belooft een vierdaags spektakel te worden waarbij zowel nationale als internationale kunstrijtoppers samenkomen. Bovendien wordt dit indrukwekkende evenement gecombineerd met het Nederlands Kampioenschap Kunstrijden.

Verschillende disciplines in de spotlight

Gedurende de Challenge Cup kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan kunstrijdisciplines. Van donderdag tot en met zondag zullen de volgende disciplines in verschillende leeftijdscategorieën te bewonderen zijn: Solorijden Mannen, Solorijden Vrouwen, Paarrijden en IJsdansen. Elk van deze categorieën belooft een adembenemende vertoning van technische vaardigheden en artistieke expressie.

Laatste kwalificatiemogelijkheid voor het WK Kunstrijden

Voor zowel nationale als internationale rijders is de Challenge Cup van 2024 van bijzonder belang. Het evenement fungeert als de laatste kwalificatiemogelijkheid voor het Wereldkampioenschap Kunstrijden. De deelnemers zullen tot het uiterste gaan om zich te plaatsen voor dit prestigieuze wereldwijde evenement en hun vaardigheden te tonen aan een wereldwijd publiek.

Mis deze unieke gelegenheid niet om getuige te zijn van de prachtige prestaties en de opwindende competitie tijdens de Challenge Cup & NK Kunstrijden 2024 in het IJsportcentrum in Tilburg. Reserveer alvast de data in uw agenda en bereid u voor op een onvergetelijk kunstschaatsspektakel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Challenge Cup & NK Kunstrijden dan kan je hier de evenement pagina op de website bekijken. Schaatsen in Nederland volg je ook op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

You May Also Be Interested In