Site logo
Aftellen
  • 365

    Days
  • 12

    Hours
  • 30

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Ervaar het ultieme carnavalsfeest in de Schrobbelèrtent op het Piusplein in Tilburg!

Elk jaar komt carnaval tot leven in de bruisende Schrobbelèrtent, gelegen op het levendige Piusplein, midden in het hart van Tilburg. Deze feestelijke locatie staat bekend als dé plek waar je het meest spectaculaire carnaval van de stad kunt beleven. Met elk jaar weer een ongeëvenaard programma vol met de beste optredens van diverse carnavalsartiesten op het podium.

Topartiesten betreden het podium voor onvergetelijke optredens

In de Schrobbelèrtent kun je jaarlijks genieten van optredens die je nergens anders zult vinden. De crème de la crème van carnavalsartiesten betreedt het podium om jou een feestervaring van topklasse te bezorgen. De energieke sfeer, de meeslepende muziek en het enthousiaste publiek maken van elk optreden een onvergetelijk moment.

Laatste plaat in de tent, Maar het feest stopt niet!

Wanneer de laatste plaat in de Schrobbelèrtent wordt ingezet, hoef je niet te treuren. Het feest gaat gewoon door in de gezellige cafés rondom het Piusplein. Hier kun je tot in de late uurtjes doorgaan met feesten en genieten van de typische carnavalsgezelligheid die Tilburg te bieden heeft.

Vier carnaval op het piusplein: Een traditie die je niet wilt missen!

Het Piusplein in Tilburg is de onbetwiste hotspot tijdens de carnavalsperiode. Met de Schrobbelèrtent als episch centrum van vermaak, ben je verzekerd van een ongekend feestelijke ervaring. Kom samen met vrienden, familie of collega's en beleef het tofste carnavalsfeest van het jaar op deze unieke locatie.

Kortom, vier carnaval op het Piusplein, omringd door de beste muziek, enthousiast publiek en de gezellige sfeer die deze traditie elk jaar weer tot een groot succes maakt. De Schrobbelèrtent staat klaar om je te verwelkomen voor een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Carnaval 2025

Op dit moment weten we nog niet wat er op het Piusplein te doen is tijdens carnaval 2025 zodra hier iets over bekend is zullen we het hier publiceren. Tot die tijd check onze agenda voor andere toffe evenementen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het Piusplein ? Dan check je hier de website van het Piusplein. Het Piusplein volg je ook via Facebook en Instagram.

You May Also Be Interested In