Site logo
Beschrijving

Als je van plan bent om met de auto naar de Tilburgse kermis te gaan, hebben we goed nieuws voor je! Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein bij de Universiteit aan de Warandelaan. Het beste van alles is dat het parkeren hier helemaal gratis is. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeerkosten terwijl je van de kermis geniet.

Om van het parkeerterrein naar de kermis te komen, bied de gemeente een handige pendeldienst aan. Voor slechts €1,- per persoon kun je gebruikmaken van de pendelbus die regelmatig tussen het parkeerterrein en de kermis rijdt. De kaartjes voor de pendelbus kun je kopen bij de mobiele buitenkassa op het parkeerterrein. Het is gemakkelijk en handig, zodat je je alleen maar hoeft te concentreren op het plezier van de kermis.

De pendelbus vertrekt elke 20 minuten, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten. Hij brengt je rechtstreeks naar de Burgemeester Brokxlaan die direct aan het kermislint ligt. Hier kan je ook weer kunt opstappen als je terug wilt naar het parkeerterrein. Dit zorgt ervoor dat je een naadloze en comfortabele ervaring hebt, zonder gedoe met parkeren of ver weg moeten lopen.

Dus waar wacht je nog op? Parkeer je auto gratis bij het parkeerterrein bij de Universiteit aan de Warandelaan en maak gebruik van deze voordelige pendeldienst om moeiteloos naar de kermis te gaan.

Locatie
  • No comments yet.
  • Add a review