Site logo
Beschrijving

Welkom bij Tjil! BSO de Heikant: Een Creatieve Oase voor Kinderen

Ruim en gemoedelijk atelier

Is jouw kind een ware knutselkoning of koningin? Dan is buitenschoolse opvang de Heikant dé plek! Ons ruime atelier biedt kleine creatievelingen de vrijheid om naar hartenlust te schilderen, tekenen, kleien en knutselen. BSO de Heikant beschikt niet alleen over een prachtig atelier maar heeft ook specifieke ruimtes voor verschillende leeftijdsgroepen. Er is een gezellige plek voor kinderen van 4-6 jaar, 6-8 jaar en 8-13 jaar.

Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

Bij BSO de Heikant verwelkomen we kinderen van 4 tot 13 jaar die naar een basisschool in Tilburg Noord gaan. Wat het extra leuk maakt, is dat kinderen niet alleen spelen met klasgenoten maar ook met kinderen van andere scholen in Tilburg Noord. Hier kunnen ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, wat de buitenschoolse opvang extra gezellig maakt. We bieden activiteiten aan die passen bij de verschillende leeftijdsgroepen en geven kinderen ook de vrijheid om zelf te kiezen. Of ze nu willen Tjillen na een drukke schooldag, buiten willen voetballen, of creatief aan de slag willen in het atelier – bij BSO de Heikant kan het allemaal! Tijdens vakanties gaan we regelmatig op avontuur met de kinderen, variërend van grote speeltuinen tot bossen en parken in de omgeving.

Wij denken met je mee

Bij Tjil! Kinderopvang begrijpen we dat elk kind en gezin uniek is. Daarom bieden wij geen standaardopvang, maar maatwerk. We spelen in op de behoeften van ouders om hen zo goed mogelijk te ontzorgen. Elk kind verdient een eigen, unieke aanpak. Wil je meer weten over onze diverse opvangmogelijkheden en tarieven? Neem dan hier een kijkje.

Ontdek onze locatie

Ben je benieuwd naar onze locatie? Je bent van harte welkom om een rondleiding te plannen via ons formulier. Buitenschoolse opvang de Heikant is gevestigd in woonzorgcentrum 'de Nieuwe Heikant' in Tilburg Noord, direct grenzend aan het Wagnerplein. Onze pedagogisch medewerkers of chauffeurs halen de kinderen zelf op van school.

Bij Tjil! BSO de Heikant staat de creatieve ontwikkeling van kinderen centraal, gecombineerd met een gezellige en vriendelijke sfeer waar nieuwe vriendschappen bloeien.

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 26/02/2024 08:55 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In