Site logo
Beschrijving

Ontdek BSO ProKidz: Kleinschalige buitenschoolse opvang in Tilburg-Zuid

BSO ProKidz, gelegen aan het schilderachtige Groenewoudpark in Tilburg-Zuid, biedt een warme en persoonlijke omgeving voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onze kleinschalige buitenschoolse opvang is ontworpen met het oog op betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling en het koesteren van de individuele interesses en hobby's van elk kind.

Opvang voor en na schooltijd met aandacht voor elk kind

Voor en na schooltijd vangen wij kinderen liefdevol op, waarbij we de voordelen van kleinschaligheid benutten. Hierdoor kunnen we optimale aandacht schenken aan de individuele behoeften van elk kind. Onze toegewijde begeleiders staan klaar om de kinderen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling.

Leeftijdsgerichte groepsruimten voor een passende omgeving

BSO ProKidz beschikt over twee speciaal ontworpen groepsruimten: de 4+ruimte voor kinderen van 4 tot 7 jaar en de 8+ruimte voor kinderen vanaf 8 jaar. Zo creëren we een leeftijdsgerichte omgeving waarin elk kind zich comfortabel en gestimuleerd voelt.

Veiligheid en speelplezier op het schoolplein van De Alm

Onze buitenschoolse opvang is gehuisvest in Kindcentrum De Alm aan de Groenewoudstraat 70. Met een omheind schoolplein bieden we een veilige speelomgeving. Binnen de omheining kunnen kinderen genieten van diverse speelmogelijkheden, waaronder fietsjes, stepjes, een zandbak met afgesloten deksel, bellenblaas, kinderwagens en skelters.

Ontdek de natuurlijke speelplekken rondom BSO ProKidz

Buiten de omheining hebben kinderen volop gelegenheid om hun fantasie de vrije loop te laten. Op het nabijgelegen basketbalplein in het Groenewoudpark kunnen ze bij mooi weer hun energie kwijt. Hier vinden ze ruimte om te spelen en te ontdekken, en wie weet heeft uw kind weleens een heerlijk 'soepje' uit de natuur geproefd?

Ontdek BSO ProKidz, waar elk kind wordt gezien en gestimuleerd in een liefdevolle omgeving die hun natuurlijke nieuwsgierigheid en speelsheid bevordert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 06:06 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In