Site logo
Aftellen
  • 358

    Days
  • 14

    Hours
  • 25

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Noot: wij verwachten dat de Brut Beschuit Cantus ook in 2025 plaatsvindt een definitieve datum is nog niet bekend

Welkom bij de Brut Beschuit Cantus: Een Studentenfeest in Tilburg

In 2014 vond de allereerste editie van de Brut Beschuit Cantus plaats op T.S.R. Vidar, met een bescheiden aantal van 400 bezoekers. De daaropvolgende jaren bleek het evenement een regelrecht succes te zijn, met een gestage groei naar 800 feestgangers in het Willem II stadion. Het hoogtepunt werd bereikt in 2019, toen het eerste lustrum in de Koepelhal werd gevierd met maar liefst 1500 enthousiaste bezoekers. Vorig jaar groeide het evenement zelfs verder, met een indrukwekkende menigte van 2100 studenten die luidkeels meezongen.

Terug naar de Koepelhal: 21 februari 2025

En we zijn nog lang niet klaar! Op 21 februari 2025 keert de Brut Beschuit Cantus terug naar de vertrouwde locatie in de Koepelhal. Dit belooft opnieuw een spektakel te worden dat je niet wilt missen.

Wat is de Brut Beschuit Cantus?

De Brut Beschuit Cantus is hét ultieme feest voor studenten in Tilburg. Het spektakel vindt plaats in de sfeervolle Koepelhal en wordt georganiseerd door de creatieve geesten van Herendispuut Brut en Damesdispuut Beschuit. De naam, even ludiek als het evenement zelf, ontstaat door simpelweg 'Cantus' achter 'Brut' en 'Beschuit' te plakken. Het resultaat? De Brut Beschuit Cantus, een bruisend festijn waar 1500 feestvierende studenten samenkomen om te genieten van een onvergetelijke avond.

Feest gegarandeerd!

Met 1500 uitgelaten studenten belooft de Brut Beschuit Cantus opnieuw een groots feest te worden. De Koepelhal zal gevuld zijn met de energie van feestvierders die samen zingen, lachen en genieten van een ongedwongen sfeer. Mis dit studentenevenement van het jaar niet en zorg dat je erbij bent op 21 februari 2025!

Koop je kaarten op tijd en maak je klaar voor een avond vol plezier en vermaak bij de Brut Beschuit Cantus in Tilburg.

Meer informatie?

Wil je als student deelnemen aan deze cantus of wil je meer informatie over deze cantus dan kan je hier de website bekijken. De Brut Beschuit Cantus van je ook op Facebook en Instagram.

You May Also Be Interested In