Site logo
Beschrijving

Welkom bij Boerderij Kinderopvang Reeshoeve: Een groene oase voor kinderen

Boerderij Kinderopvang Reeshoeve: Een unieke groene speelplek

Midden in de Reeshof bevindt zich Boerderij Kinderopvang Reeshoeve, een oude boerderij omgetoverd tot een idyllische locatie voor kinderopvang. Gelegen aan het fietspad van de Langendijk tussen de B en G buurt en de wijk De Geschworen Hoek, bieden wij een toegankelijke en natuurrijke omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Ontdek de natuur op onze unieke locatie

Op deze bijzondere plek stimuleren we de ontwikkeling van kinderen in een groene en dierrijke omgeving. Bij Boerderij Kinderopvang Reeshoeve staat buiten spelen hoog in het vaandel, en kinderen komen in aanraking met al het moois dat de boerderij te bieden heeft. Hier mogen kinderen vies worden en ontdekken wat de natuur te bieden heeft.

Dieren van de boerderij: Een beleving voor jong en oud

Ontdek de natuur

In onze kinderdagverblijfsgroepen voor 0-4 jaar staan de dierenweides centraal. Hier kunnen de jongsten genieten van interactie met geiten, konijnen en ons vriendelijke varken.

Peuteropvang 2-4 jaar

Met thematische benaderingen laten we peuters kennismaken met taal en rekenen, waarbij spelen en ontdekken centraal staan. Samen leren en plezier beleven is ons motto.

BSO 4-13 jaar

Voor oudere kinderen bieden we naast dierenverzorging en moestuinactiviteiten ook andere leerzame en leuke activiteiten aan. Boerderij Kinderopvang Reeshoeve is een plek waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen ontplooien.

Bijzondere Kenmerken van Boerderij Kinderopvang Reeshoeve

Boerderij opvang: Een unieke ervaring midden in de woonwijk

Onze locatie, gelegen in een woonwijk, ademt een huiselijke, gezellige sfeer. Kinderen voelen zich hier snel op hun gemak en hebben alle ruimte om te ontdekken.

Natuur: Seizoensritme en educatieve avonturen

Het ritme van de seizoenen brengt steeds een uniek aanbod op onze boerderij. Van het bewonderen van sneeuw tot het maken van kunstwerken met herfstbladeren en het observeren van kuikens die uit het ei komen. Onze moestuin voorziet ons bovendien van verse groentes voor zomerse salades.

Dieren: Aaibare bewoners en actieve participatie

Van het varken tot onze geitjes, konijnen, cavia's, hamster en diverse insecten - Boerderij Kinderopvang Reeshoeve herbergt een scala aan bijzondere, aaibare bewoners. Kinderen mogen dagelijks meehelpen met de verzorging, wat zorgt voor een unieke interactie met de dieren.

Kies Boerderij Kinderopvang Reeshoeve voor een onvergetelijke, natuurlijke opvangervaring waar kinderen zich kunnen ontwikkelen te midden van groen en dierenrijkdom

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 23/02/2024 11:15 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In