Site logo
Beschrijving

Welkom bij Boerderij Kinderopvang Kievit

Ontdek de betoverende wereld van onze boerderij kinderopvang in Tilburg Reeshof.

Ligging en omgeving

Aan het fietspad van de Langendijk, centraal gelegen in de L-, M- en N-buurt in Tilburg Reeshof, bevindt zich onze prachtige boerderij kinderopvang Kievit. Hier creëren we een unieke omgeving waar kinderen de natuur in al haar facetten kunnen ervaren.

Natuurlijke beleving op de Boerderij

Vanuit de benedenruimte hebben de kinderen een uniek zicht op de kippen in het nest en kunnen ze aanschouwen hoe onze cavia's knus in hun huisje slapen. Een glazen wand scheidt de kinderen van de dieren, waardoor de connectie met de natuur tastbaar wordt. Rondom de boerderij is er een avontuurlijk klim- en klauterparcours, een authentieke boomhut en een uitdagende vijver waar kinderen worden aangemoedigd om de overkant droog te bereiken. In weer en wind spelen we buiten, omdat de natuur de perfecte speeltuin is waar kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Dieren als vaste bewoners

De boerderij herbergt niet alleen enthousiaste kinderen, maar ook onze vaste bewoners - dieren die dagelijks genieten van het gezelschap van spelende kinderen in de weide. Bovendien is onze locatie uniek door het aanwezige terrarium met exotische dieren zoals baardagamen, schildpadden, gekko's en zelfs een echte slang. Een bezoek aan onze boerderij is een kans om deze bijzondere dieren van dichtbij te bewonderen. Kom snel een kijkje nemen en laat je betoveren door de harmonie tussen mens en dier.

Peuteropvang: Een zorgvuldige voorbereiding op de basisschool

Leeftijd: 2-4 jaar

Onze peuteropvang biedt halve dagopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier leggen we de basis voor een soepele overgang naar de basisschool, met behulp van de VE-methode Startblokken. Ontdek de wereld van peuteropvang bij Boerderij Kinderopvang Kievit.

BSO: Avontuurlijke naschoolse opvang

Leeftijd: 4-13 jaar

Na schooltijd verwelkomen we kinderen van 4 tot 13 jaar op onze buitenschoolse opvang (BSO). Een plek waar avontuur en educatie samenkomen, en waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Ontdek de mogelijkheden van BSO bij Boerderij Kinderopvang Kievit en geef je kinderen een leerzame naschoolse ervaring

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 06:01 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In