Site logo
Aftellen
  • 349

    Days
  • 14

    Hours
  • 31

    Minutes
Aankomende datums
Locatie
Beschrijving

Beter Get Hit Festival: Een duik in Afro-Amerikaanse muziekgenres

Een muzikale smeltkroes in Tilburg

Het Better Get Hit Festival is hét evenement in Tilburg waar liefhebbers van Afro-Amerikaanse muziekgenres hun hart kunnen ophalen. In Paradox Tilburg en de Hall of Fame, biedt dit  festival een brede selectie van (inter)nationale artiesten die de diverse genres vertegenwoordigen. Het festival heeft een scherp oog voor zowel gevestigde grootheden als opkomend talent, en dat zie je terug in het avontuurlijke programma.

Een muzikale verkenning

Het Better Get Hit Festival is niet zomaar een muziekevenement, het is een ware ontdekkingsreis door de wereld van hiphop, r&b, soul, jazz, funk, disco, clubhouse en meer. Het festival presenteert zichzelf als een culinair festijn, waar muziekliefhebbers worden getrakteerd op een tafel vol diverse muzikale gerechtjes. Dit betekent dat ongeacht je muzieksmaak, er altijd iets is wat je zal bekoren.

Een unieke beleving

Beter Get Hit is de plek waar r&b, soul, jazz, funk, hiphop, blues, gospel, disco, clubhouse en diverse crossover-stijlen samensmelten tot een unieke muzikale ervaring. Het festival eert de wortels van de Afro-Amerikaanse muziekcultuur en brengt deze genres tot leven in Tilburg. Hier ontmoet je zowel gevestigde grootheden als de headliners van morgen en overmorgen, waardoor je een diepgaande duik kunt nemen in de rijke geschiedenis en de veelbelovende toekomst van deze muziekstijlen.

Een festival voor fijnproevers

Of je nu een die-hard fan bent van soul, een fervente liefhebber van jazz, of gewoon zin hebt in een muzikale ontdekkingsreis, Better Get Hit heeft voor ieder wat wils. Het festival biedt een inspirerende mix van Soul, Funk, Blues, HipHop, Jazz, Gospel en diverse cross-over stijlen. Dit maakt Better Get Hit tot een waar fijnproeversfestival waar elke bezoeker zijn favoriete genre gegarandeerd zal horen en beleven. Dus, pak je dansschoenen en kom naar Tilburg voor een onvergetelijk muzikaal avontuur bij het Better Get Hit Festival!

Line up 2024

De line up van 2024 is nog niet bekend

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Better Get Hit Festival dan kan je hier de website van het festival bekijken. Better Get Hit Festival volg je ook op: Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

You May Also Be Interested In