Site logo
Beschrijving

Welkom bij Basisschool St. Caecilia: Samen groeien in respectvolle omgeving

Een Hartelijk Welkom

Het team van Basisschool St. Caecilia heet u van harte welkom op onze school, waar we een gezamenlijke missie delen:

'Samen groeien.'

Bij ons staat leren gelijk aan samenwerken, verantwoordelijkheid dragen en zelfstandigheid ontwikkelen, essentiële vaardigheden in een snel veranderende wereld. We volgen de individuele ontwikkeling van elk kind op de voet en passen ons continu aan, zodat ieder kind de kans krijgt om te blijven groeien. Daarbij hechten we veel waarde aan het respecteren van ieder kind als uniek individu. Een gevoel van 'thuis zijn op school' is immers de basis van effectief leren.

Samen groeien in respectvolle omgeving

Ontwikkeling in vertrouwde omgeving

Op Basisschool St. Caecilia kunnen kinderen gedijen in een vertrouwde omgeving met speciale aandacht voor hun ontwikkeling. Zelfstandigheid, het nemen van verantwoordelijkheid en de sociaal-emotionele ontwikkeling staan hier centraal. Daarnaast leren we kinderen de kunst van samenwerken, omdat leren niet een solitaire activiteit is. Onze school staat voor een vriendelijk en veilig klimaat, waarin elk kind voldoende ruimte heeft om zich te ontplooien.

Wat onze school vertegenwoordigt

De kernwaarden van onze basisschool zijn gebaseerd op een vriendelijke en veilige omgeving, waarin ieder kind de ruimte krijgt om te groeien en zichzelf te zijn. Ons team, bestaande uit enthousiaste en deskundige leerkrachten, geeft vorm aan het onderwijs op onze school. We hebben specialisten op het gebied van taal en rekenen, alsook experts in leerlingenzorg en onderwijs voor (hoog)begaafde kinderen. Samen werken we aan een omgeving waarin elke leerling zich optimaal kan ontwikkelen.

Ervaar onderwijs met passie en expertise

Bij Basisschool St. Caecilia streven we ernaar om niet alleen een plek van educatie te zijn, maar vooral een plek waar kinderen met passie en expertise begeleid worden in hun groei. Ontdek samen met ons de wereld van leren, waar respect, samenwerking en individuele groei centraal staan. Welkom op Basisschool St. Caecilia, waar we samen groeien in een respectvolle omgeving

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 10:52 local time

 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In