Site logo
Beschrijving

Welkom op Basisschool Franciscus!

Basisschool Franciscus biedt een warm welkom aan alle ouders en kinderen die op zoek zijn naar een kleinschalige, gezellige school waar de ontwikkeling van het kind centraal staat. In een veilige en vertrouwde omgeving streven wij ernaar om ieder kind de kans te geven zich optimaal te ontwikkelen. Onze kernwoorden zijn passend, samenwerking en kracht.

Onze school en leeromgeving

Onze school is opgedeeld in vier verschillende groepen, waarin wij met een toegewijd team werken aan het ontplooien van het beste in elk kind. Ouders vertrouwen ons de educatie van hun kinderen toe, waarbij zij een belangrijke stap zetten richting zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en sociale verbondenheid. Samenwerking met ouders is voor ons essentieel, en we staan altijd open voor vragen, opmerkingen of suggesties.

Visie: Een sprankelend avontuur!

Basisschool Franciscus biedt een sprankelend avontuur waarin kinderen in een veilige omgeving de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Onze visie draait om passend onderwijs, samenwerking en kracht. We streven ernaar om kinderen betekenisvol verder te laten kijken dan hun vertrouwde omgeving, zodat ze als volwaardige burgers kunnen participeren in de maatschappij.

Onze lessen

In onze lessen werken we doelgericht naar specifieke doelen. We vergroten de actieve denkkracht van de kinderen en leren hen diverse leer- en oplossingsstrategieën aan. De lesstof wordt gevarieerd aangeboden, afhankelijk van de behoeften en doelen van de kinderen.

Goed pedagogisch klimaat

Een veilig en fijn schoolklimaat is cruciaal. Samen met kinderen, ouders en teamleden werken we vanuit vertrouwen aan een positieve sfeer, waarbij we dezelfde (kanjer)taal spreken.

Afstemming en passend onderwijs

We kijken nauwlettend naar de behoeften en talenten van de kinderen, waarbij we streven naar passend onderwijs. Afstemming vindt plaats op verschillende gebieden, en we hebben de ambitie om voor alle kinderen uit Biezenmortel passend onderwijs te bieden.

Ouders als educatieve partners

Een goede samenwerking tussen ouders, kind en school is ons uitgangspunt. De driehoek ouders, kind en school staat centraal bij de ontwikkeling van het kind.

Kwaliteit en samenwerking

Door cyclisch te werken, streven we naar optimale ontwikkelingsgroei bij leerlingen. Samenwerking binnen het team en met externe experts is essentieel om kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden.

Graag nodigen wij u uit om onze school te bezoeken en zelf de sfeer te ervaren. Tot ziens op Basisschool Franciscus!

Team Basisschool Franciscus

Locatie
By appointment only
Open hours today: By appointment only Toggle weekly schedule
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  By appointment only

 • Thursday

  By appointment only

 • Friday

  By appointment only

 • Saturday

  Closed

 • Sunday

  Closed

 • 05/03/2024 12:01 local time

Sociale Netwerken
 • No comments yet.
 • Add a review

  You May Also Be Interested In